Salades & sausjes

Salades & sausjes

Zelf salades maken is vaak heel makkelijk en lekkerder. Dit komt omdat je het maakt met verse producten en er dus geen ‘conserveer’ middelen in zitten. Ik maak vaak in het weekend, voor verjaardagen en feestjes te lekkerste salades binnen een kwartier. Verder zijn het maken van sauzen ook aan te raden, eigenlijk met dezelfde bovenstaande redenen. 

 

Wat leuk dat je hier komt voor een verrassend en sprankelend recept! Ben jij net als ik helemaal weg van koken met de biologische citroen, een onmisbare smaakmaker? Eenvoudige recepten met rijke smaken, gemaakt van verse en kwalitatieve (biologische) ingrediënten. In de recepten zitten veel groenten en zijn allemaal met liefde gemaakt. Maak van elke dag én elke maaltijd een feestje! Zest for life!

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte