Klantenservice

Klantenservice

Verzenden en levering

Contact? mail naar info@thelemonkitchen.nl

Verzendkosten

Alle producten worden per brievenbuspost met Post NL verstuurd. Brievenbus pakketjes kosten  €4,50 met track & trace code (als ze dus door de brievenbus passen), zo niet dan zijn de kosten standaard €7,25 met track & trace code.

Levertijden

We proberen binnen 5 werkdagen de bestelde producten te leveren, dit geldt echter niet voor de t-shirts omdat deze per oplage besteld worden, hierdoor kan het wat langer duren. We houden u hiervan graag op de hoogte.

Verpakkingen

De producten zijn goed ingepakt en worden op deze manier beschermd tegen breuk of beschadigingen. Wij gaan ervan uit dat Post NL hier voorzichtig mee omgaat

Retourneren 

Ben je niet tevreden over de geleverde artikelen, of mankeert er iets aan het product? Dan heb je de mogelijkheid om je artikelen te ruilen. Alle producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling. De artikelen moeten in de oorspronkelijke, onbeschadigde (niet geopende verpakking) en ongebruikte staat verkeren. Meld je retour aan door een email met daarin de reden van retour te sturen naar info@thelemonkitchen.nl Retourzendingen kun je (voldoende gefrankeerd) verzenden naar: The Lemon Kitchen Standerdmolen 8 A001 3995 AA, Houten The Lemon Kitchen accepteert geen retourzendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn of waarvan de verpakking reeds geopend is.. Kosten en risico’s van de retourzending komen voor rekening van de koper. Bij een besteding boven €20,- geven wij geen geld terug, maar een waardebon.

Veilig betalen

Bij The Lemon Kitchen betaal je via Ideal, creditcard of bancontact (België) . Tijdens het betalingsproces wordt je omgeleid naar de betaalomgeving van je bank. Hier moet je vervolgens je bank kiezen om via internetbankieren te betalen. Het bedrag wordt direct afgeschreven.

Bestellen

Hier wordt kort het bestelproces geschetst:
  • Kies je product en voeg deze toe aan je Winkelwagen.
  • Om je bestelling definitief te plaatsen dien je op “afrekenen” te klikken en te betalen via Ideal. Vul de gegevens in en klik op volgende.
  • Je hoeft geen account aan te maken voor je bestelling.
  • Na je betaling afgerond te hebben ontvang je een orderbevestiging van The Lemon Kitchen
  • Na ontvangst van de betaling zal je bestelling begin november worden bezorgd. Als dit langer op de website blijft staan, geldt november niet….

Privacy

The Lemon Kitchen zal zorgvuldig omgaan met jouw gegevens en zal deze niet delen met derden. Als je meer wilt lezen hoe wij omgaan met jouw privacy, lees dan onze privacy verklaring.
Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte