MEATLESS MONDAY
Het is weer maandag en een perfect moment om jullie wat meer te vertellen over SoFish Fillets Salmon Style. Eten jullie wel eens vegetarisch of kopen jullie wel eens een vegetarisch ‘vlees/vis’ vervanger? So Fine heeft een nieuw product op de markt gebracht wat sinds vandaag exclusief bij de Jumbo ligt. Ik heb het genoegen gehad om met dit product aan de slag te gaan. Zoals jullie vast wel weten ben ik een mega zalmlover en daarom ook erg benieuwd! De zalmmoot is dus 100% plantaardig en volledig dierenleedvrij! Zie hieronder het Zalm in limoen-roomsaus met dille recept.
Een super lekker recept met (vega) zalm of verse zalm! Zowel voor een vegetarier als een zalm liefhebber een heerlijk gerecht. Zalm in limoen-roomsaus!
Ze zijn gemaakt van 100% biologische NON-GMO soja, ze zijn laag in verzadigde vetten, zout en een fijne bron van eiwitten en vezels. Het is een bijzonder product en het kan een mooie vervanging zijn. Uiteraard kan je dit recept ook met ‘normale’ zalmfilet maken! Het recept is super makkelijk om te maken en zit vol met smaak.
Serveertip: lekker met bijvoorbeeld verse pasta en wat gewokte spinazie, of bijvoorbeeld gebakken aardappeltjes!
Ben jij ook zo op vegetarische recepten zoals deze Zalm in limoen-roomsaus en ben je opzoek naar nog meer inspiratie? Maak dan eens zwarte zwarte bonenburger met citroen, avocado & Tabasco. Of bijvoorbeeld couscous met pompoen en geitenkaas.
Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?
Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte
2 reacties
Lekker, maar … vegetarisch ? Geen vlees, dat wel, maar vis ?
Oeh deze foto’s zag ik op instagram al langs komen op mijn tijdlijn ! Het recept laat mij alhelemaal watertanden haha…