Samenwerking met The Lemon Kitchen

Samenwerken met The Lemon Kitchen

Superleuk dat je interesse hebt in een sprankelende samenwerking.

The Lemon Kitchen is dé plek voor culi liefhebbers, die net wat meer over het onderwerp, concept en/of ingrediënt willen weten, graag biologisch eten, de wereld een handje willen helpen en ook zo duurzaam mogelijk, iets meer uitgeven voor kwalitatieve producten, zoals het kiezen voor een biologische citroen vinden ze over het algemeen niet erg.

De doelgroep bestaat voornamelijk uit mannen (ongeveer 40%) en vrouwen (ongeveer 60%) in de leeftijd categorie van 25 – 65. Ze hebben een grote interesse in lekker, mooi en vers eten, waarbij kwaliteit voorop staat met een knipoog naar de Italiaanse keuken. Ze vinden het over het algemeen niet erg (als dit uitkomt) om wat langer onderweg te zijn om naar de speciaal winkel te gaan. Hiermee bedoel ik bijvoorbeeld naar de slager, visboer, groentewinkel, markt, toko, biologische supermarkt en groothandel.

Hieronder een indicatie wat The Lemon Kitchen voor jou als bedrijf kan betekenen, uiteraard is er altijd een overleg en sparring sessie mogelijk! Als onlangs afgestudeerde conceptontwikkelaar in de foodbranche, vind ik het interessant om met inspirerende merken samen te werken en mij daar geheel in te kunnen leven. Hoe we samen als twee merken elkaar kunnen versterken.
Jadis met eigen kookboek in haar handen

Advertorials

Een informatief artikel over jouw merk, concept of product op thelemonkitchen.nl. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een recept, review, persoonlijke story, winactie etc. Wij bedenken graag een creatieve invulling om jouw merk op een doeltreffende manier onder de aandacht te brengen bij onze doelgroep.

Recept op menukaart

De verrassende en verfrissende recepten van The Lemon Kitchen komen regelmatig terug op de menukaart van een restaurant. Dit kan vanuit de website komen, los ontwikkeld worden of juist uit het The Lemon Kitchen kookboek.

Lezingen geven

Het is mogelijk op online of offline op een gewenste plek een lezing te geven over bijvoorbeeld het The Lemon Kitchen kookboek, maar ook over de wetenschap in de keuken, conceptontwikkeling, receptontwikkeling, het limoncelloproces of over mijn bedrijf. Afgelopen jaar heb ik op de Gezondheidsbeurs drie dagen een lezing gegeven. Daarnaast ook op het Italië evenement bij Kasteel de Haar.

Ambassadeursschap

Een lange termijn samenwerking waarin jouw merk en/of product regelmatig en terugkomt op de website en de social media kanalen. Ik geloof enorm in de kracht van herhaling, dit creëert betrouwbaarheid en overtuigingskracht en daarom zijn wij voorstander van langdurige samenwerkingen. Vaak hebben consumenten langer de tijd nodig om een merk te leren kennen en te omarmen.

KOOKDEMO

Het geven van een kookdemo is een mooie manier om onze merken aan elkaar te verbinden. Het inspireren van foodlovers is altijd een feestje! Hier kan bijvoorbeeld ook gekookt worden uit The Lemon Kitchen kookboek.

Adverteren op social media

Promotie van jouw merk of product op één of meerdere social kanalen. Denk bijvoorbeeld aan een recept op de website met doorplaatsing op sociale media kanalen, een lifestyle foto met jouw product op Instagram of bijvoorbeeld een Instagram story of zelfs takeover, een winactie op Instagram & Facebook of een inspiratiebord op Pinterest.

Product placement

Product placement kan ingezet worden als onderdeel van een lange termijn samenwerking. Jouw merk of product komt regelmatig en crossmediaal terug op de blog en social media kanalen. Product placement is in de vorm van beeld, maar ook in een tag en vermelding van naam.

(Kook) Video/Vlog

Bekijk hier (over mij pagina) wat voorbeelden van onlangs opgenomen kook en promo video’s. Een youtube/ Instagram video of IGTV vlog waarin jouw merk of product wordt uitgelicht in de vorm van een recept, review.

Banners

Het is mogelijk een banner te plaatsen op mijn website. Een banner is een afbeelding of tekst die in de zijbalk van mijn website geplaatst zal worden. Zo bent je gedurende een langere tijd zichtbaar op mijn website. Een banner levert in korte tijd veel bereik op. De banner linkt bijvoorbeeld naar je website of webshop.

Succesvolle samenwerking

Ik vind het superleuk om met bijzondere, nieuwe, duurzame, biologische en vooral inspirerende merken samen te werken, waar ik zelf blij van word en energie van krijg. Mijn enthousiasme laat ik graag zien via mijn website en social media.

Als trotse ambassadeur werk ik momenteel o.a. nauw samen met:

  • Ekoplaza
  • Thermapen Nederland
  • Big Green Egg Nederland
  • Kesbeke Tafelzuren
  • Eigenhuis Keukens
  • HAS Hogeschool
  • The First Itallian Vinegardrink 

Vul hieronder uw gegevens in

[instagram-feed]
Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte