Winkelmand

Disclaimer en privacy voorwaarden

Disclaimer en privacy voorwaarden

Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die je op dit moment bekijkt (www.thelemonkitchen.nl). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Op de inhoud van de website berust copyright The Lemon Kitchen.nl. De inhoud is door mijzelf geschreven en alle foto’s zijn door mijzelf gemaakt, tenzij anders is aangegeven. Het misbruiken of gebruiken van mijn foto’s of tekst is wettelijk niet toegestaan en er zullen vanzelfsprekend stappen worden ondernomen wanneer dit wel gebeurt.

Het is alleen toegestaan om mijn foto’s te gebruiken in overleg als je een duidelijke link plaatst naar thelemonkitchen.nl en je hiervoor vooraf uiteraard toestemming hebt gevraagd.

The Lemon Kitchen.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Het is desondanks toch mogelijke dat de artikelen feitelijke onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van The Lemon Kitchen kunnen geen rechten worden ontleend.

Privacy verklaring

Eind 2020

Alles wat er op deze website staat (recepten, artikels, tips, webshop en ideeën) is openbaar en dus niet niet privé. Met de gegevens die je achterlaat onder bijvoorbeeld een recept of artikel, maar ook in de webshop wordt zorgvuldig omgegaan en dus nooit  aan derden verleend. 

Jadis Schreuder – The Lemon Kitchen 

Heb je vragen, wil je een verzoek indienen of wil je meer weten over deze privacyverklaring? Neem dan contact op via de onderstaande gegevens:

 

Bedrijfsnaam:        The Lemon Kitchen
kvk-nummer:         71087850
Contactpersoon:   Jadis Schreuder
E-mailadres           info@thelemonkitchen.nl

 

Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens?

Persoonsgegevens worden door  jou zelf ingevuld. Als je je bijvoorbeeld inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief, een reactie achterlaat of een bestelling in de webshop doet. Elke bestelling krijgt ook een nummer. Wanneer je onze website bezoekt, slaan we het IP-adres op Alleen de gegevens die verplicht zijn worden voor langere duur (minimaal 5 jaar) opgeslagen, bij bestellingen die gedaan worden in de webshop. 

 

 

Doeleinden

Om de volgende redenen verwerken we de persoonsgegevens:

 

 

Winacties

Als je meedoet aan een winactie hebben we een paar gegevens nodig, zodat we de winnaar ook op de hoogte kunnen stellen als zij of hij gewonnen heeft en ook om  het gewonnen product op te kunnen sturen. In dit geval sowieso je naam. Gegevens die we niet meer nodig hebben, zullen we binnen twee weken na de administratieve afhandeling van de winactie weer verwijderen.

 

 

Reacties op de website

Op het moment wanneer je een reactie achterlaat op thelemonkitchen.nl,  hebben wij het belang om je reactie te verwerken en te publiceren. Wij gaan er vanuit dat je dit ook goed vindt, anders had je waarschijnlijk de reactie niet geplaatst. We verwerken dan je naam, e-mailadres, IP-adres en eventueel de domeinnaam van je (persoonlijke) website, als je dat hebt ingevuld. We bewaren je reactie in principe oneindig. Ook fijn voor het geval iemand anders weer reageert op jouw reactie. Wil je dat we hem toch verwijderen, dan zullen we dat doen binnen 14 dagen nadat je dat verzoek bij ons hebt gedaan.

 

 

Contactformulier of e-mail

Je kunt met ons contact opnemen via ons contactformulier of door direct een e-mail naar info@thelemonkitchen.nl te sturen. We hebben dan een gerechtvaardigd belang om de gegevens die we op die wijze van jou hebben verkregen te verwerken. De inhoud van de e-mail of het bericht via het contactformulier, je naam en e-mailadres verwerken we het met doel om op je bericht te kunnen reageren. We bewaren deze communicatie niet langer dan twee jaar.

 

 

Nieuwsbrief

We versturen je graag een nieuwsbrief, omdat je klant bij ons bent of omdat je daar jezelf voor hebt ingeschreven. We verwerken daarom je naam en e-mailadres om je informatie en nieuws te kunnen sturen. We bieden onder elke nieuwsbrief de mogelijkheid aan om je uit te schrijven. We bewaren je gegevens voor dit doel totdat je je hebt uitgeschreven.

 

 

Webshop

Altijd leuk als je iets koopt in de webshop! We gaan ervan uit dat alle gegevens correct worden ingevuld, zodat de bestelling ingepakt kan worden en verzonden worden naar het juiste adres. We ontvangen ook graag je telefoonnummer, zodat we contact op kunnen nemen als er iets met de bestelling is. Per e-mail ontvang je de bestelbevestiging en factuur, dus ook die verwerken we. Deze gegevens bewaren we gedurende acht jaar voor onze wettelijke administratieplicht.

 

Factureren

Als je ons een opdracht hebt gegeven of iets hebt gekocht in de webshop, dan verwerken we de gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van die opdracht of het leveren van je bestelling. Dat zijn in elk geval je naam en e-mailadres en overige gegevens die noodzakelijk zijn om een correcte factuur te kunnen versturen. Bij betaling zullen we bovendien te zien krijgen van welke rekening dit komt en wie de rekeninghouder is. We bewaren offertes, facturen en betaalgegevens ook 8 jaar.

 

Gerechtvaardigd belang

We hebben een gerechtvaardigd belang om jouw persoonsgegevens te verwerken voor een aantal van bovengenoemde doeleinden. We hebben daarbij een afweging gemaakt tussen jouw privacybelang en onze belangen. Omdat het onschuldige gegevens zijn, die we soms wel nodig hebben om bepaalde functies mogelijk te maken, zoals het kunnen publiceren van een reactie en we zorgvuldig met de gegevens omgaan, vinden we dat de afweging in ons voordeel uitvalt. Bovendien bieden we je graag goede en juiste content.

 

Doorgifte

Ontvangers van persoonsgegevens

We delen jouw gegevens met de volgende partijen, waaronder onze verwerkers:

  • Hosting van onze website
  • Nieuwsbrief dienst
  • Server beheerder
  • Bezorgdiensten;
  • Boekhouder en boekhoudsoftware;
  • Marketingdiensten;
  • Betaaldiensten.

Met onze verwerkers hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten. Wij hebben de door ons ingeschakelde verwerkers verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

 

Links

Op onze website zul je links naar externe websites vinden. Door op een link te klikken ga je dus naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

 

Jouw rechten

We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Wil je een van deze rechten uitoefenen, mail dan naar info@thelemonkitchen.nl

 

Inzage, rectificatie en wissing

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

 

Beperking van de verwerking

Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

 

Recht op bezwaar

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van ‘direct marketing’, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

 

Gegevensoverdraagbaarheid

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

 

Toestemming intrekken

Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

 

Klachten

Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Gelieve eerst naar info@thelemonkitchen.nl te mailen. 

 

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

 

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Wanneer je op ‘ok’ drukt, gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

 

Technische en functionele cookies

Op onze website worden technische en functionele cookies gebruikt. Anders kunnen we bijvoorbeeld bestellingen niet accepteren en verwerken. 

 

Advertentiecookies

Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen. Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven. Deze cookies worden dan ook maximaal 2 jaar bewaard.

Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier: 

Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

 

Sociale media

We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via je eigen sociale media kanalen. Dit kan door middel van een aantal aanwezige en duidelijk zichtbare, en dus ook klikbare social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube

Pinterest

 

Analytische cookies

Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij analytische cookies van Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. Deze cookies worden maximaal 2 jaar bewaard.

 

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

 

Wijzigingen

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.  

jadis schreuder biologische citroen
Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte