VROLIJK PASEN
Wie houdt er niet van lemoncurd? De lemoncurd van Chivers is de koningin in curds! Onlangs heb ik de Meringue Pie met lemoncurd recept gedeeld en nu een hartige versie, speciaal voor het kleurrijke pasen.
Deze sandwiches zijn geïnspireerd op het lemoncurd en geitenkaas recept wat ik met de lemoncurd heb gemaakt voor de uitzending van RTL lifestyle & experience. De combinatie van zoet en hartig wordt steeds populairder en daar zijn deze lemoncurd sandwiches een goed voorbeeld van.
Chivers
Het merk Chivers heeft traditionele Engelse producten van curds tot marmelades. Ze werken met de lekkerste citrusproducten en zijn te vinden op het jamschap in allerlei supermarkten. De producten zijn stuk voor stuk allemaal met kwaliteit gemaakt en bij dit recept past de zoet-frisse lemoncurd perfect!
Serveertip: Eet je liever een andere kaas? Je kan er ook voor kiezen om oude of belegen kaas op de sandwich doen!
Smakelijk!
Het maken van je eigen gerechten is een dankbaar werkje. Het is zó veel lekkerder als het vers gemaakt wordt. Ben je op zoek naar nog meer recepten met citroen?
Kijk dan eens op deze pagina’s:
Â
Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?
5 reacties
ja en nu ben ik dus verslaafd aan lemoncurd met geitenkaas op mijn brood ! Dat is een overheerlijke combi!! Jouw schuld Jadis 🙂
De avocado doe ik op zon en feestdagen er als extraatje op. want ik heb gehoord dat onze run op avocado’s niet zo goed is voor het millieu. Hindert niks, zo bijft het extra lekker
Hoi Jadis,
ik heb dit als lunch net klaargemaakt. Had alleen de geitenkaas vergeten! Haha, deed het uit mijn hoofd, moet je nooit doen. Ik zal hem morgen met geitenkaas maken, maar het was weer heerlijk. Die lemoncurd is goed, zeg! Nooit eerder gekocht. Ik heb, omdat het voor mezelf was alleen, 2 boterhammetjes geroosterd, lemoncurd erop, avocado erop en koreander. Was prima samen. Lekker gelunched. Dank voor je idee! Gr. Jeannet
Heel, heel vroeger, nam ik potten Chivers mee terug van vakanties in Engeland. Vrienden die naar Engeland gingen , keek ik lief aan…. Ik was echt zo blij toen die potten hier ook in de schappen verschenen!
Tot nu toe deed ik er niet veel anders mee dan de lemoncurd of marmelade op een -bijvoorkeur geroosterde- boterham smeren.
Maar dit recept lijkt me heerlijk. Gaan wij met Pasen uittproberen