Lieve foodie, leuk dat je er bent!
Mijn naam is Jadis Schreuder en ik ben eigenaresse van The Lemon Kitchen. Ik ben mijn hele leven al geobsedeerd door smaken, proeven en koken. Op deze manier deel ik mijn liefde en passie voor lekker eten met anderen. Mijn doel is zo veel mogelijk mensen inspireren om dagelijks een geluksmomentje te maken van alle eetmomenten. Gebruik een frisse touch van bijvoorbeeld de biologische citroen in combinatie met verse kruiden, verschillende texturen, vooral verse producten van de hoogste kwaliteit. Tip omarm dit alles samen met lekker veel groenten als jouw basis. Je vindt hier voornamelijk eenvoudige succesrecepten met rijke smaken en een frisse touch voor een geluksmomentje!
Ambassadeur
Ik verbind mij graag aan mooie merken van hoge kwaliteit en gelijkwaardige kernwaarden. Als MSC ambassadeur inspireer ik je graag om voor duurzame vis, schaal & schelpdieren te kiezen.
Tijdens het koken raad ik iedereen aan om met een kerntemperatuur zoals Limited Edition Thermapen The Lemon Kitchen je ingrediënten te meten. Zo weet je zeker dat je vis, vlees, brood, ijs en andere producten op hun lekkerst zijn. Meten = weten!
Maandelijks ben ik Chef aan Huis bij Eigenhuis Keukens en elke keer word ik weer verrast door de prachtige keukens.Ik kook met veel passie en liefdeuit mijn kookboeken en sluit altijd af met zelfgemaakte limoncello.
Zuren zijn niet weg te denken uit mijn dagelijkse leven. Daarom ben ik ook trots om ambassadeur van Kesbeke te zijn een Amsterdams Tafelzuren familiebedrijf. Maandelijks tover ik een nieuw recept op tafel met hun fijne producten.
Wie is Jadis?
De tijd vliegt, inmiddels ben ik 31 jaar jong. Gepassioneerd, hardwerkend, positief ingesteld en redelijk perfectionistisch. Gediplomeerd food-expert (middelbare hotelschool en HAS Hogeschool) en sinds 2020 trotse kookboekenauteur. Daarnaast ben ik ook receptontwikkelaar, foodstyliste, foodfotografe én illustrator van dit bedrijf. Sinds kort ook TV chef bij 24-Kitchen!
THE LEMON KITCHEN KOOKBOEKEN
Mijn eerste informatieve kookboek The Lemon Kitchen is in het voorjaar 2020 uitgekomen en we zitten inmiddels al op een 5e druk. Zo trots! Mijn tweede kookboek The Lemon Kitchen Sicilië is in 2022 uitgekomen en heeft inmiddels ook een tweede druk. Ondertussen ben ik een bezige bij en werk ik druk aan mijn derde en tevens meest persoonlijke kookboek. De Smaken Van Jadis.
Op mijn website vind je vooral culinaire inspiratie, verrassende en eenvoudige recepten met rijke smaken. Af en toe zie je wat vlees (het liefst met een grillstreepje) voorbij komen, verder ben ik flexitariër gék op vis, schaal & schelpdieren en eet ik waar mogelijk biologisch en duurzaam.