Een goed mooi stuk vlees, zoals deze steak / entrecôte grillen vraagt om wat aandacht en liefde. Maar je hebt ook de juiste tools nodig. Meet bijvoorbeeld de kerntemperatuur met de Thermapen of digitale oven thermometer! Als ik vlees eet vind ik het belangrijk dat het goed gebakken is. Hierdoor krijg je een onbetaalbare smaak en het is zeker je tijd en aandacht waard! Wij eten thuis maar af en toe vlees, op deze momenten wil ik er een feestje van maken! Leuk om deze steak te serveren op een mooie schaal als je gasten krijgt.
Steak / eNTRECÔTE
Ik ben gek op een perfect gebakken steak / entrecôte. Het is mals, sappig en super smaakvol. Door het aanwezige vet krijgt de steak een waanzinnige smaak. Tip: haal het vlees minimaal een half uur van te voren uit de koelkast, dan kan het op kamertemperatuur komen en wordt het vlees veel malser. Afgelopen week heb ik een lekker cannellinibonen salade met avocado, rode ui en citroen gedeeld en daar paste deze steak perfect bij!
Vind jij het ook belangrijk dat als je vlees of vis eet dat het een ‘perfecte garing’ heeft gekregen, net zoals deze gegrilde steak / entrecôte ? Meten is weten! Daarom raad ik je altijd aan om de kerntemperatuur te meten. Dit doe ik al jaren met de onmisbare producten van Thermapen! Wil jij ook de Digitale Oven Thermometer en/of Thermapen in huis? Je hebt ze in allerlei kleuren en besteld ze makkelijk hier online.
Maak dan bijvoorbeeld eens:
Samenwerking met Thermapen Nederland.
Eén reactie
Wow gaaf, heel mooi plaatje!