Pastrami sandwich met augurk en avocado mayo
pastrami sandwich met avocado en augurk
pastrami sandwich met avocado en augurk

Pastrami sandwich met augurk en avocado mayo

Zin in een sandwich? Maak dan in een handomdraai deze pastrami sandwich met augurk en avocado mayo om je vingers bij af te likken! 

Mijn vriend heeft de afgelopen twee jaar een master gedaan aan de kust in Engeland. Hier kwam ik geregeld langs en de pastrami sandwich kwam ik overal tegen. De allerlekkerste pastrami sandwich wordt gemaakt met krokant desembrood, een essentieel onderdeel! Het zurige van dit brood in combinatie met het rokerige van de pastrami, zacht-romige van de avocado en het frisse van de augurk en zoete van de tomaat. Een perfecte lunch!

Pastrami sandwich 

Een combinatie dat wereldwijd erg geliefd is en oorspronkelijk uit Engeland komt. De pastrami is een gouden match met het fris-zure van de augurk. De allerlekkerste augurken zijn natuurlijk van Kesbeke Fijne Tafelzuren uit Amsterdam

Nieuwe realityserie: De Augurkenkoning

Een leuk nieuwtje! Vanaf oktober is op RTL en Videoland de nieuwe reality serie De Augurkenkoning van directeur Oos Kesbeke en zijn familie bedrijf te zien. In een paar afleveringen zie je mij ook binnenkort voorbij komen! 

5/5

Tools die ik gebruik:

Citruspers

Pastrami sandwich met augurk en avocado mayo

Gang lunch
Keuken Engels, Nederlands
Trefwoord augurken recepten, avocado, gezonde lunch, lunch recepten, pastrami, sandwich
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 2 personen
Auteur Jadis
TOOLS
  • antiaanbakpan of oven
INGREDIËNTEN
  • 6 st desembrood
  • 1 st verse knoflook
  • 2 st Kesbeke augurk
  • 180 g pastrami
  • 1 st avocado
  • 1 st vlees tomaat biologisch
  • 1 el mosterdzaadjes (uit de Kesbeke pot)
  • ½ st biologische citroen biologsich
BEREIDING
Desemtoast
  • Smeer de desemboterhammen in met olijfolie en een halve knoflook.
  • Bak de boterhammen in een antiaanbakpan of in de oven goudbruin en krokant.
Avocado crème
  • Doe de avocado in een hoge maatbeker met sap en rasp van 1/2 citroen.
  • Mix met een staafmixer en breng op smaak met een snuf zoutvlokken en peper.
  • Smeer twee van de drie boterhammen in met avocado crème. Verdeel daarover de mosterdzaadjes.
  • Leg daar op een plakje augurk, sla, tomaat en pastrami en stapel op met de derde boterham.

Kesbeke Tafelzuren

Dat je met de producten van Kesbeke oneindig kan variëren wist je vast al! Sandwichen zijn daarbij een perfect voorbeeld. Ben je opzoek naar nog meer lunch inspiratie zoals deze pastrami sandwich?

 

Lunch recepten met tafelzuren

Maak bijvoorbeeld ook eens tijdens de lunch:

pastrami sandwich met avocado en augurk
Samenwerking met Kesbeke Fijne Tafelzuren Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering recept




Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte