Je mag mij spreekwoordelijk echt wakker maken voor deze monchoutaart met aardbeien, portstroop en waanzinnig lekkere speculoos bodem. Natuurlijk zit er ook een vleugje citroen in, erg lekker door de monchou vulling. Je kan er trouwens ook voor kiezen om een andere topping op deze monchoutaart te leggen, bekijk vooral wanneer je er zin in hebt en welke citrusvruchten of fruit er in het seizoen zijn.
Een goed en lekker recept heeft een lekkere smaakbalans van zoet, zuur/fris, romig en verschillende structuren. Dit recept heeft dit allemaal! De diepe smaak van de Ernesto Portstroop in én op deze taart is fantastisch lekker! Inmiddels zijn deze witte en rode portstropen bij meer dan 800 verkooppunten verkrijgbaar. Bekijk hieronder het hemelse monchoutaart recept!
Als je eenmaal de Ernesto portstropen hebt geproefd raak je vast geïnspireerd om er de keuken mee in te duiken. Ik heb hieronder alvast een paar van mijn favoriete bereidingen erbij gezet. Misschien ben je wel opzoek naar zoiets lekkers als deze monchoutaart met aardbei, cinnamonrolls of een hartig recept?
Â
Eén reactie
Oeh dat ziet er lekker uit zeg. En makkelijk genoeg ook!