Ben jij ook verkocht als je eenmaal ceviche op een menukaart ziet staan? Vaak zijn het te kleine porties en verlang ik naar meer. Hier heb ik iets op bedacht. Een ceviche maaltijdsalade. Lekker, gezond en heel makkelijk om te maken. Het zit ‘m er vooral in dat je even langs de visboer moet gaan. Tip: laat de vis alvast fileren én in stukjes snijden dan weet je zeker dat je in een mum van tijd je favoriete gerecht op tafel hebt staan.
Ceviche maaltijdsalade
Omdat ik altijd aan het spelen ben met de bouwstenen van een succesrecept. Heb ik in dit recept meerdere zuren toegevoegd. Ceviche draait natuurlijk om een zuur element waarbij de vis langzaam gaart doordat de eiwitten stollen door de lage PH (zuurtegraad). Naast de citroen, sinaasappel heb ik ook de zilveruitjes van Kesbeke erbij gedaan. Ze geven een extra kick aan deze ceviche maaltijdsalade.
Eén reactie
Gaan we maken. Favoriet zomer gerecht ja!