Zin in een sandwich? Maak dan in een handomdraai deze pastrami sandwich met augurk en avocado mayo om je vingers bij af te likken!
Mijn vriend heeft de afgelopen twee jaar een master gedaan aan de kust in Engeland. Hier kwam ik geregeld langs en de pastrami sandwich kwam ik overal tegen. De allerlekkerste pastrami sandwich wordt gemaakt met krokant desembrood, een essentieel onderdeel! Het zurige van dit brood in combinatie met het rokerige van de pastrami, zacht-romige van de avocado en het frisse van de augurk en zoete van de tomaat. Een perfecte lunch!
Een combinatie dat wereldwijd erg geliefd is en oorspronkelijk uit Engeland komt. De pastrami is een gouden match met het fris-zure van de augurk. De allerlekkerste augurken zijn natuurlijk van Kesbeke Fijne Tafelzuren uit Amsterdam!
Een leuk nieuwtje! Vanaf oktober is op RTL en Videoland de nieuwe reality serie De Augurkenkoning van directeur Oos Kesbeke en zijn familie bedrijf te zien. In een paar afleveringen zie je mij ook binnenkort voorbij komen!
Dat je met de producten van Kesbeke oneindig kan variëren wist je vast al! Sandwichen zijn daarbij een perfect voorbeeld. Ben je opzoek naar nog meer lunch inspiratie zoals deze pastrami sandwich?
Maak bijvoorbeeld ook eens tijdens de lunch:
Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte