HERFST PASTA
Een super simpel recept, wat makkelijk te maken is en erg smaakvol is. Dit recept heb ik al kokende bedacht en het is echt een aanrader. Het romige van de gorgonzola samen met de pompoen is een gouden combinatie. Ik heb op de avonden dat ik weinig tijd en zin heb om te koken vaak zin om pasta te maken. Deze keer ging ik langs bij de kaasboer en haalde ik deze hemelse gorgonzola. Het is net wat romiger dan blauwe kaas en wat minder zacht als mascarpone. De pompoen hoef je ook alleen maar even te snijden én te roosteren in de oven. Zo is je vegetarische pasta met gorgonzola en gegrilde pompoen in een mum van tijd klaar!
Serveertip: Wil je toch liever wat meer saus? Meng dan de gorgonzola van te voren met wat kookroom/slagroom, citroensap & rasp en breng op smaak met wat zout en peper.
Gek op pompoen? Maak dan eens 5x herfst recepten met pompoen en citroen
Eén reactie
Top recept!