Deze pasta zou ik wekelijks kunnen eten. Het is makkelijk om te maken, zit bomvol smaak en is ook nog eens een lust voor het oog. Ik heb er een zeekraal salade bij geserveerd omdat het ziltige erg goed past bij de garnalen en de frisse citroensaus. Daarnaast is deze zeegroenten ook nog eens erg gezond en heeft het een lekkere knapperige bite. Ik heb de asperges gekookt in water met biologisch kruidenzout van Herbamare. Een fijne smaakmaker! Zie hieronder mijn pasta met asperges, gamba’s en citroensaus recept.Â
Herbamare Original is een biologisch kruidenzout dat gerechten op smaak brengt, maar ook als tafelzout gebruikt kan worden. Door het unieke productieproces geeft Herbamare kruidenzout je het beste van twee werelden: meer smaak en dus minder zout. Wist je dat er naast biologisch geteelde kruiden ook groenten in zit? Herbamare kruidenzout is 100% natuurlijk en te vinden in het zoutschap van de grotere supermarkten, maar ook in het A.vogel schap van drogisterijen.Â
Omdat het aspergeseizoen een van mijn favoriete seizoenen is kon ik het niet laten om ook een lekker pasta met asperge recept te maken. Deze keer heb ik voor pappardelle gekozen, maar met spaghetti of tagliatelle is dit recept ook lekker. Zorg er wel voor dat je voor een goed Italiaans pasta merk kiest, zoals De Cecco of Rummo.
Ben je opzoek naar nog meer lekkere recepten met citroen en biologisch Herbamare Kruidenzout, zoals deze pasta met asperges? Maak dan bijvoorbeeld eens:
2 reacties
Een heerlijk recept, heb er 3 citroenschilletjes in gedaan en extra aspergekookvocht.
Dit lijkt mij erg bijzonder en zeker de moeite waard om te maken, waar haal je die rode garnalen?