SAUS LOVER!
Deze fantastische saus kan je bij Restaurant M’eat bestellen in Den Bosch. Er staat namelijk een gerecht van The Lemon Kitchen op de menukaart! Iets waar ik super trots op ben. Beurre blanc is een van mijn favoriete sauzen die zo goed samen gaat met vis. Het is een Franse fris-romige saus met passievrucht en biologische citroen. Onlangs ben ik met de chefs van restaurant M’eat de keuken in gegaan om tot het perfecte recept te komen en die deel ik graag met jullie! Passievrucht beurre blanc is een saus wat je tijdens de feestdagen kan maken!
Passievrucht beurre blanc
Beurre blanc is een klassieke Franse saus wat ik tijdens mijn Michelin restaurant stage WY Brussels voor het eerst heb geproefd. Een en al smaakexplosie! De saus is zacht, romig, fris en verslavend lekker! Zo kwam ik op het idee om hier een variant op te maken met biologische citroen en passievrucht. Benieuwd hoe je deze saus maakt? Zie hieronder het recept!
2 reacties
Wauw dit lijkt me wel een heel lekkere saus. Ik ga het binnenkort eens proberen, laat hèt je weten 🙂