Onlangs heb ik een uitgebreid Rosbief recept gemaakt op de Big Green Egg. Natuurlijk is het ook leuk om te weten wat je nog meer met dit recept kan. Omdat ik het belangrijk vindt dat als je vlees eet dat het vlees ten eerste van goede en duurzame kwaliteit is. Daarnaast natuurlijk ook of het goed bereid is, want meten is weten en daar gebruik ik standaard de DOT bij. Dit recept staat al uitgebreid op de website en daarom ga ik nu een stapje verder met krokante frieten en romig-frisse hollandaisesaus. Zie hieronder het hemelse rosbief met friet en hollandaisesaus (en voor de liefhebber asperges) recept.
Rosbief is het lekkerste als je het bereidt op de Big Green Egg!
Een goed stukje vlees is heerlijk met krokante friet en een hemelse saus zoals het hollandsaisesausrecept hieronder. Ik raad je aan om rosbief te kopen bij de slager of naar de groothandel te gaan. Dit stuk vlees werd mij aangeraden door de slager en hij vertelde dat dit vooral lekker is om te bereiden op een Big Green Egg of een barbecue. Je bent binnen 40 minuten klaar!
Heerlijke rosbief met friet gemaakt op de Big Green Egg. Heerlijk met krokante frieten, romige-frisse Hollandaise saus & asperges voor de liefhebbers. Ben je opzoek naar nog meer inspiratie zoals deze rosbief met friet?
Maak dan bijvoorbeeld eens een lekkere Rosbief met kruidenkorst & citroen
#Samenwerking met Thermapen Nederland
7 reacties
Dit ga ik binnenkort proberen te maken op de kamado. Proberen is Leren en Meten is Weten. We eten beperkte Koolhydraten en vermijden toegevoegde suikers. Hobby BBQ-er sinds mei 2020.
MMMmm.. Lijkt me superlekker , moeten we zeker proberen. De DOTzou heel welkom zijn
Kijk deze …heerlijk! Die DOT hebben we nog nodig 😁
Dit zouden wij graag eens willen maken en het zal een stuk makelijker gaan met de Digitale oven thermometer van de winactie😀
Deze mocht ik proeven, echt een lekker bbq recept
Gemaakt!
Leuk we hebben de rosbief laatst al gemaakt en dit lijkt ons er wel lekker bij.