Carpaccio lovers opgelet! Dit carpaccio tapenade recept maak je binnen 15 minuten en is ideaal voor feestjes, verjaardagen en partijen.
De combinatie van het verse vlees (van de slager) met het fris-zure van de (enige echte) Kesbeke augurken, romige van de Parmezaan en het nootachtige van de pijnboompitten. Lekker met een lik avocado creme op een toastje of crostini.
Dat je met de fijne tafelzuren van Kesbeke oneindig kan variëren was je vast al bekend! Ik moet zeggen dat ik na al die jaren maandelijks recepten ontwikkelen voor Kesbeke nog elke maand genoeg inspiratie heb. Als zuur liefhebber kan ik natuurijk mijn geluk niet op met zede mooie samenwerking.
Bekijk hieronder het goddelijke carpaccio recept met Kesbeke augurk en avocado. Laat je weten als je het gemaakt hebt!?
Inmiddels staan er al een hele boel recepten in samenwerking met de enige echte zure bommen, uitjes, mosterdzaadjes en kimchi op mijn website. Ben je opzoek naar nog meer recepten zoals deze carpaccio tapenade met Kesbeke augurk en avocado?
Maak dan bijvoorbeeld eens:
Visrecept met zuur
Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte
2 reacties
Heel lekker recept en staat gezellig bij de borrel!
Haal ik bij de slager, maar ook leuk zelf eens te maken!