+31 6 41 72 88 77 info@thelemonkitchen.nl

WINNEN!!

Deze week kan je een van mijn favoriete producten winnen, die ik dagelijks in de keuken gebruik. Deze Extra Vergine Olijfolie van Neolea heb ik al aan meerdere vrienden/familie gegeven als cadeautje voor hun verjaardag. Je kan het kopen bij de Bijenkorf! Het geeft mij een goed gevoel om iets waar ik heel blij van wordt, te kunnen delen met anderen! Voor inspiratie met deze hemelse olijfolie, zie voorbeelden hieronder! 

Neolea #getmoretaste

Als je het Griekse recept met gebakken feta, Neolea en granaatappel hebt gezien weet je dat ik dit merk toevallig heb leren kennen tijdens De Bijenkorf Rooftop Garden. Ik was meteen fan. Behalve dat ik met een stukje brood mocht dippen in deze groene verleiding kreeg ik ook een cocktail mét hun extra vergine olijfolie, genieten!! Wist je dat je met Extra Vergine olijfolie gewoon kan bakken?

Waarom wil je deze fles winnen?

Bij Neolea staat de smaak centraal, ze zien hun extra vergine olijfolie als een perfecte toevoeging in een mediterraanse levenstijl. Ik ben ook van mening dat je van elke dag een feestje kan maken en dat begint met dagelijks lekker te eten. Het hoofdkantoor van Neolea is gevestigd op het wonderschone Griekse eiland Corfu. Tijdens een Skype gesprek kreeg ik een mini rondleiding en vertelde Bart dat er in Corfu héél veel olijven en citroenbomen staan. Wat mij  buiten de sublieme smaak aanspreekt is de prachtige lichte en frisse vormgeving. Dus buiten dat het feit dat dit een heerlijke olijfolie is, staat het ook nog eens mooi in de keuken!

HOE KAN JE WINNEN?

Als eerste moet je natuurlijk de Facebook pagina van The Lemon Kitchen & die van Neolea liken!
Vertel vervolgens in een reactie hieronder wat jouw ideale gerecht(en) zou zijn waarmee je deze olijfolie helemaal tot zijn recht laat komen. Wees daarom lekker creatief & maar wel realistisch natuurlijk!
Maandag 11 juni worden er 3 winnaars bekend gemaakt en wordt de Neolea fles zo snel mogelijk jouw kant op gestuurd!

VOORBEELDEN 

Maak bijvoorbeeld een Grieks gerecht zoals gebakken feta, met Neolea en granaatappel!

Liever iets simpel maken!?

Maak een lekkere snelle (pittige) pasta met cherrytomaatjes, basilicum en citroen!

Of toch een Salade?

Zoals bijvoorbeeld de wilde tomaten salade met buffel mozzarella, cashewnoten, postelein én olijfolie!

Organoleptisch profiel

Well balanced fruitiness, bitterness and pungency. Rich aromatic profile with notes of olive leaves, green herbs, freshly cut grass and artichoke.

Herkennen jullie de fles uit mijn Commercial? Dat zou goed kunnen! Nog niet gezien!? Bekijk de commercial op de HOME pagina! 

Ik ben super benieuwd naar jullie ideeën, 11 juni worden de 3 winnaars bekend gemaakt! 

Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?

De winnaars zijn: Felice (Vrouwenpower), Laura (I scream beauty) & Marieke Rump

Jadis Schreuder

Jadis Schreuder

Eigenaresse at The Lemon Kitchen
Mijn naam is Jadis Schreuder, eigenaresse van The Lemon Kitchen. Van jongs af aan verwonderd door alle smaken van de wereld. Gek op citrusvruchten met de biologische citroen in het speciaal. Het kernwoord 'fris' zie, voel & proef je overal in terug. Allemaal eigen recepten, styling & fotografie.
Jadis Schreuder

Latest posts by Jadis Schreuder

Blijf op de hoogte!
Maandag & vrijdag nieuwe recepten, minimaal 1 vegetarisch

vegetarisch Italiaans 3-gangenmenu met citroen www.thelemonkitchen.nl

Nieuwsbrief

Share This