WINACTIE | Neolea Extra Vergine Olijfolie

WINACTIE | Neolea Extra Vergine Olijfolie

WINNEN!!

Deze week kan je een van mijn favoriete producten winnen, die ik dagelijks in de keuken gebruik. Deze Extra Vergine Olijfolie van Neolea heb ik al aan meerdere vrienden/familie gegeven als cadeautje voor hun verjaardag. Je kan het kopen bij de Bijenkorf! Het geeft mij een goed gevoel om iets waar ik heel blij van wordt, te kunnen delen met anderen! Voor inspiratie met deze hemelse olijfolie, zie voorbeelden hieronder!

Neolea #getmoretaste

Als je het Griekse recept met gebakken feta, Neolea en granaatappel hebt gezien weet je dat ik dit merk toevallig heb leren kennen tijdens De Bijenkorf Rooftop Garden. Ik was meteen fan. Behalve dat ik met een stukje brood mocht dippen in deze groene verleiding kreeg ik ook een cocktail mét hun extra vergine olijfolie, genieten!! Wist je dat je met Extra Vergine olijfolie gewoon kan bakken?

Waarom wil je deze fles winnen?

Bij Neolea staat de smaak centraal, ze zien hun extra vergine olijfolie als een perfecte toevoeging in een mediterraanse levenstijl. Ik ben ook van mening dat je van elke dag een feestje kan maken en dat begint met dagelijks lekker te eten. Het hoofdkantoor van Neolea is gevestigd op het wonderschone Griekse eiland Corfu. Tijdens een Skype gesprek kreeg ik een mini rondleiding en vertelde Bart dat er in Corfu héél veel olijven en citroenbomen staan. Wat mij  buiten de sublieme smaak aanspreekt is de prachtige lichte en frisse vormgeving. Dus buiten dat het feit dat dit een heerlijke olijfolie is, staat het ook nog eens mooi in de keuken!

HOE KAN JE WINNEN?

Als eerste moet je natuurlijk de Facebook pagina van The Lemon Kitchen & die van Neolea liken!
Vertel vervolgens in een reactie hieronder wat jouw ideale gerecht(en) zou zijn waarmee je deze olijfolie helemaal tot zijn recht laat komen. Wees daarom lekker creatief & maar wel realistisch natuurlijk!
Maandag 11 juni worden er 3 winnaars bekend gemaakt en wordt de Neolea fles zo snel mogelijk jouw kant op gestuurd!

VOORBEELDEN

Maak bijvoorbeeld een Grieks gerecht zoals gebakken feta, met Neolea en granaatappel!

Liever iets simpel maken!?

Maak een lekkere snelle (pittige) pasta met cherrytomaatjes, basilicum en citroen!

Of toch een Salade?

Zoals bijvoorbeeld de wilde tomaten salade met buffel mozzarella, cashewnoten, postelein én olijfolie!

Organoleptisch profiel

Well balanced fruitiness, bitterness and pungency. Rich aromatic profile with notes of olive leaves, green herbs, freshly cut grass and artichoke.

Herkennen jullie de fles uit mijn Commercial? Dat zou goed kunnen! Nog niet gezien!? Bekijk de commercial op de HOME pagina!
Ik ben super benieuwd naar jullie ideeën, 11 juni worden de 3 winnaars bekend gemaakt! 

Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?

De winnaars zijn: Felice (Vrouwenpower), Laura (I scream beauty) & Marieke Rump

77 reacties

 1. Wat leuk !! ik heb zomaar een fles van die overheerlijke Neolea olijf olie gewonnen heb !! daar ben ik echt heel blij mee

 2. Ben een beginneling en zoek nog wat van alles om gezond te eten maar met lekker smaak 🙂

 3. Olijfolie amandel citroen cake met maanzaad! Mmmmm! Zin om te maken met Neolea olie… ❤️❤️❤️

 4. Jummm om alle basis receptjes zoals een lekkere zomerse salade net een extra sparkeling te geven!

 5. Ik zou de olijfolie sprenkelen over een salade van tomaat, feta en rode ui, met basilicum en munt zodat de smaken even wat sterker worden

 6. Zou heel leuk zijn, ik hou van je inspirerende gerechten en kook zelf ook super graag en heb ook een account @miesmakesfood. Dus een lekkere goeie olijfolie is zeker welkom!

 7. Heerlijk olijfolie! Wij gebruiken het voor veel dingen. Maar een bruchetta maak ik er zeker altijd mee! Daar zou ik deze ook goed voor kunnen gebruiken

 8. Ik zou hiermee toch wel heeeel graag het gerecht uit de film willen maken en dit dan delen met mijn vriend + een goed glas frisse droge witte wijn!
  CEVICHE!! My favorite:)

 9. ik zou ze gebruiken bij men zuurdesembrood, wat olijfolie en wat grof zout en wat geprankte tomaten! HEERLIJK

 10. Lekker door een verse salade, heerlijk! Ik doe graag mee met de winactie.

 11. #Zalm? crunchy #herbscrumble, & #witteaspergesgazpacho?, #jus, gebrande Amsterdamseui02 , #Veine cress, ?
  #New inspiratie chefs menu #newstarter
  #instagram
  En uiteraard de Sexy Neolea

 12. Hmm, een heerlijke zomerse witlofsalade.
  Met rauwe witlof, een zachte blauwe kaas met een scherp randje eraan, twee rijpe peren in stukjes erdoorheen, fijn gehakte walnoten, een handjevol rucola, eventueel wat gerookte kip en dat goed mengen met wat balsamico en uiteraard de Neolea olijfolie!
  Ik ben gek op olijfolie! Het liefst eet ik de klassieke caprese salade met mozzarella, tomaat en basilicum in olijfolie iedere dag. Het liefste wel met de tomaten uit Valencia ?

 13. In olijfolie zitten zoveel verschillen. Ik hou van de pure keuken, maar dan wel met gezonde ingrediënten en extra vierge olie. Met het mooie weer op komst, kies ik voor een lekkere eenvoudige salade met sla, tomaten (gepeld!), rode uitjes en een lekkere vinaigrette zelf gemaakt met azijn, deze olijfolie, klein snuifje suiker, sjalotjes en afgekeurd met verse kruiden uit de tuin en peper. Daarop een lekker kort gebakken tonijnsteak op een superhete grillpan, olijfolie, peper en grof zeezout. En uiteraard afwerken met een Citroenpartje. Pure smaken, heerlijk genieten…!

 14. Macaroni & Cheese (Amerikaanse style)
  Medium Welldone Steak
  Krieltjes met Hellmans Chili/Mayo en gebakken banaan.
  Antilliaanse Hapjes .
  En om het af te maken lekkere Antilliaanse taartjes maken zoals bolo di pistachio , bolo di baileys , bolo di glass.
  En een lekker glaasje baileys met ijs erbij eetmakelijk dat is pas leven ♡

 15. Wat een bijzondere verpakking olijfolie. Het ziet er erg luxe uit. Veel succes met de actie!

 16. Olijfolie komt altijd goed van pas bij elke eten, wat mooie winactie zeg…succes iedereen die mee doet xx

 17. Ik zou de olijfolie simpelweg gebruiken in een Marokkaans ontbijt, ondanks dat het Griekse olijfolie is. Dus ofwel puur in een diep bordje met in het midden wat honing. Super lekker met warm brood. Ofwel een spiegelei bakken met lekker veel olijfolie, gekruid met komijn en zout. Mmmmm. Heb er nu al zin!

 18. Ik zou deze olie gebruiken als dressing voor over een lekkere salade met veldsla, basilicum, rode ui, meloen, cherrytomaatjes, pijnboompitten en nog meer lekkers!! Ben echt een saladefan!!

 19. Ik zou gaan voor een heerlijke zachte chocoladecake! Olijfolie is daarin zo enorm lekker!

 20. Ik maak ook vaak gebruik van olijfolie. Gezonder dan boter en we gebruiken het vaak in salades ook!

 21. Lekker! Ik zou het gebruiken in een lekkere pasta met garnalen. Of laat het flesje gewoon mooi op het aanrecht staan, zeker leuk om te hebben staan!

 22. Ik doe graag mee om deze mooie fles te winnen! Ik zou een koude pastasalade maken met een flinke scheut olijfolie, penne, rucola. mozzarella, verse basilicum, pijnboompitjes, cherrytomaatjes en een beetje zoete fruitazijn erbij!

 23. Over/door een heerlijke pasta!
  (Wat ziet het flesje er trouwens al prachtig uit zeg)

 24. Wow…wat een toffe actie! Alleen voor het mooie flesje wil ik winnen….

 25. bij nader inzien….smelt een klontje roomboter in een flinke scheut overheerlijke olijf olie. Snipper daar verse salie in….giet het uit over ( zelfgemaakte ) raviolie..
  Felice https://www.babyenkind.nl/

 26. Mijn favoriet is om het simpel te houden geraspte citroenschil met wat citroensap en dan mengen met de neolea als dressing over mijn ‘left over salad’
  Alles wat ik nog over heb aangevuld met Pepe, zout en een avocado! Als salade voor de lunch!!

 27. Met dit warme weer is die olijfolie vooral lekker op een heerlijke maaltijdsalade

 28. Ik zou deze fles meenemen naar Björn van intelligentia ijs en er samen met Tomas een heerlijke pure chocolade sorbetijs van maken!! Mjammmm

 29. Deze zou heel goed passen bij mijn zomer pasta met pasta strikjes en cherry tomaatjes..bacon reepjes..fruit stukjes en rucola sla.
  Ook een echte musthave & trendy om neer te zetten.
  Echt een hele mooie fles.
  Ik doe graag mee en ga jullie zeker volgen.wat een prachtige website ook liefs hotstuffforladies WordPress.neem je ook een kijkje op mijn blog heb ook allerlei lekkere recepten ook zelf bedachte

 30. Deze past echt goed bij mijn heerlijke zomerse salade .
  Pasta stikjes met cherry tomaatjes …bacon reepjes ..fruit en allerlei ander lekkers.
  Wat lijkt me dit een heerlijke.
  En ook de fles is super trendy voor in mijn keuken.Graag doe ik mee met deze winactie.
  Liefs hotstuffforladies wordpress

 31. Deze olijf is heerlijk in combinatie in een pasta vongole met witte wijn. Heerlijk en vooral in de zomer terwijl je de golven hoort bij de zee (op je vakantiebestemming)

 32. Wat een heerlijke winactie! Dit vind ik er eentje om aan mee te doen. Ik zoude fles als eyecatcher op het aanrechtblad neerzetten. En ik zou het verwerken in een van mijn lievelingsgerechten “Tagliatelle met spinazie en champignons in roomsaus”. Ik volg beide accounts op Facebook (Tatiana Veenstra).

 33. Mijn favoriete gerechtje met olijfolie is eigenlijk heel simpel, maar o zo lekker!! Kerstomaatjes in een ovenschaal, wat geperste look, gedroogde kruiden, peper en zout en last but not least: OLIVE OIL ❤️ Naast dit gerechtje gebruik ik ook gewoon dagelijks olijfolie in het bereiden van ons eten.

 34. Ik heb geen facbook maarnik colg jullie op IG. Graag zou ik het willen winnen. Omdt het mooi in mijn keuken gaat staan

 35. Heerlijk om vers gebakken ciabatta in de dippen met zeezout
  Liefs,
  Momnursestudentfoodie

 36. Lekker met de zelfgemaakte rode pesto met walnoten voor pasta-pesto. Heerlijk genieten

 37. Wow dit is helemaal nieuw voor mij, weer iets geleerd van je leuke blog, thanks!

 38. Ik ben heel erg van salades, en dan om het af te maken een goede olijfolie…. al die heisa tegenwoordig in de dressings. Goede olijfolie en thats it!!

 39. Oef, dat ziet er leuk uit! Ik ben dol op salades (bijna elke dag op tafel) en daar gebruik ik standaard olijfolie voor. Deze olijfolie ken ik nog niet en lijkt me heerlijk.

 40. Ik vind vooral de verpakking heel erg mooi en dat zou absoluut een reden voor mij zijn om zoiets te kopen. Nog los van de smaak natuurlijk. Veel succes met je winactie, ik pas even want inspiratie voor een recept ontbreekt bij mij volledig.

 41. Mooie fles! Ik kan totaal niet koken en heb dus ook geen recept maar ik weet zeker dat ik mijn vriend hier heel blij mee zal maken!

 42. Ik vind het een feestje dat een goede olijfolie een ‘simpel gerecht ‘ zo veel meerwaarde kan geven. Ben dus heel erg benieuwd naar deze topper. En wat is die inderdaad ook mooi. Die krijgt een prominente plek in onze keuken. Ik denk dat ik er een heerlijk tagliatelle/spinazie/zalm wok van zou gaan maken ♡

 43. Wauw, wat een prachtige fles. Ik zou ‘m alleen al kopen om hoe hij eruit ziet 🙂 Ik doe niet mee aan de winactie, maar weet zeker dat je hier iemand heel blij mee gaat maken!

 44. Ja olijfolie, zo divers! Mijn eerste ingeving is het te combineren met pure chocolade. Vervolgens maak ik er een sorbet van en serveer ik het met olijfolie spongecake en citroen/olijfolie-curd. Als ik win ga ik het ook maken. 🙂

 45. Niet heel origineel, maar ik vind dat de smaak van goede olijfolie het beste tot zijn recht komt in een Griekse salade. Of gewoon als dip bij stokbrood, maar ik eet geen tarwe waardoor die optie voor mij wegvalt.

 46. Oh, heerlijk! Ik wil zeker graag deze olijfolie willen winnen en proberen. Ik zou ten eerste je fetakaas gerecht proberen te maken terwijl ik aan het brooddippen ben 😉 Maar ook een heerlijke zomerse salade met kip en feta lijkt me hiermee extra lekker (oke, ik hou duidelijk van feta)

 47. Olijfolie, ik ben een grote fan van olijfolie. En gebruik het heel vaak, dus voor mij zou het voor elk gerecht kunnen maar ik heb een nieuw kookboek over pure gerechten en ben zeker dat de olijfolie en meerwaarde zou zijn.
  Groetjes, Eva
  http://www.dark-rebel.com

 48. Goede olijfolie. Zelfs de kleinste fijnproevers proeven het verschil. Zelfgebakken ciabatta met himalaya zout ingesmeerd met knoflook en gedoopt in Neolea vinden mijn kinderen ongeveer het lekkerst wat er is! De olijfolie maakt dan echt het verschil. We ? it!

 49. Wel, ik zou deze olijfolie gebruiken voor pasta pesto. Het is een simpel, maar zo’n smaakvol gerecht, en wij gebruiken er standard GOEDE olijfolie in. Je mag nu zeggen wat je wil, maar je pesto valt of staat met een goede olijfolie! Ik volgde jullie uiteraard al, maar volg Neolea intussen ook op facebook 😉

 50. Super leuke winactie, maar een recept geven waar ik dit voor zou gebruiken, dat zou ik niet weten,. Ik gebruik veel te weinig olijfolie in d keuken moet ik eerlijk zeggen.

 51. Deze olijfolie zou erg lekker zijn door een salade of bij zoete aardappel.

 52. Hmmmm dit klinkt als een hele fijne olijfolie. Ik waag daarom graag een kansje. Als vegan verslijt ik namelijk best wat flessen olie en ik vind dat vele smaken ook beter tot hun recht komen. Ik volg beide pagina`s op Facebook ☺️?

 53. Heerlijk over pan de catalan! Het even anders doen is de uien en een beetje knoflook heel lang fruiten op laag vuur in goeie olijfolie, dan de tomaten in grove stukken erbij een tijd laten pruttelen. Een stokbrood in vieren en deze lekker insmeren met knoflook en olijfolie. Grote schep tomatenmengsel er over uit smeren en weer afmaken met een beetje olijf olie en een bassilicum blaadje. Beste ontbijt/lunch naar mijn mening!

 54. Gek op een goede extra virgin olijfolie! Vooral die echte donker gekleurde over je salade! ?✨ Daarnaast is de fles hebberigmakend! Deze staat top in mijn keuken!

 55. Ik zou met deze heerlijke extra virgin olive oil verschillende smaak oliën maken. Laten wecken met geroosterde knoflook en chili peper, gerookte olijfolie uit de rookoven en natuurlijk een citrus variant!

 56. Gek op een goede extra virgin olijfolie! Vooral die echte donker gekleurde over je salade! ?✨ Daarnaast is de fles hebberigmakend! Deze staat top in mijn keuken!

 57. Ik ga dan voor heel puur.
  Een stukje Risweit-brood van groeigoed013
  Even in de broodrooster en dan dippen in die mooie olijfolie.
  ?Simpelweg lekker.

 58. Wat een bijzondere verpakking! Zo heb ik olijfolie nog niet eerder gezien. Veel succes met je winactie!

 59. Ik zou deze heerlijke olijfolie gebruiken bij mijn gerecht krokante zoete-aardappelfrietjes uit de oven! Deze zijn erg lekker en ook een goede vervanging van de frietjes uit de frituur!

Reacties zijn gesloten.

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte