Win een pakket van Kesbeke Tafelzuur

Win een pakket van Kesbeke Tafelzuur

Het is feest! Want Betty van Betty’s Kitchen is zwanger én vandaag jarig. Ik ben morgen jarig! Samen werken we nauw samen met Kesbeke, ons favoriete tafelzuren merk. We zijn afgelopen week voor de tweede keer op het hoofdkantoor geweest in Amsterdam. Om te vieren dat we deze week jarig zijn én alweer bezig zijn met ons derde recept in samenwerking met Kesbeke, mogen we allebei een pakket van Kesbeke Tafelzuur weggeven!

kesbeke fijne tafelzuren 'the lemon kitchen
kesbeke fijne tafelzuren ‘the lemon kitchen

Kesbeke Fijne Tafelzuren 

Eigenaar Oos Kesbeke vertelt tijdens onze meeting op het hoofdkantoor enthousiast over zijn goedlopende bedrijf en zijn liefde voor onder andere augurken en uitjes. Ze worden met de hand geplukt, voorzichtig schoongemaakt, in bad gestopt, gedroogd en vertroeteld met speciale kruiden & specerijen. Vervolgens komen ze in een mooie pot terecht met het herkenbare gele (driehoekige vorm) sticker. Ik heb al eerder met de producten van Kesbeke gekookt, waarmee ik o.a. ouderwetse rundvleessalade gemaakt heb. Dit is trouwens een van mijn best bekeken recepten! Als je in Amsterdam over de Albert Cuyp markt loopt zie je deze potten ook overal staan. Hollandse trots!

Koken met Kesbeke

Om jullie wat inspiratie te geven heb ik hier nog twee lekkere recepten! Zalm tartaar met augurk, uitjes, mosterdzaad & citroen is een lekker voorgerecht en Hollandse burger met piccalilly is trouwens ook heerlijk. 

Kesbeke, liefde voor augurken, uitjes en meer!

Wat zit er allemaal in dit pakket?

 • 1 hele grote pot met augurken (overal lekker bij!)
 • Fijngesnipperde uitjes met rode wijn (lekker voor bij de oesters)
 • Kleine augurkjes ZUUR (nieuw in het schap)
 • Gerookte bietjes van Jonnie & Oos
 • Amsterdamse piccalilly 
 • Zoet zure wortel reepjes
 • Fijngesneden augurkjes
 • Zoet zure boontjes
 • In plakjes gesneden komkommer op zuur

Wil je kans maken op dit Kesbeke Tafelzuur pakket?

 1. Meld je dan aan voor de nieuwsbrief
 2. Laat in een reactie hieronder weten waarom je dit pakket graag wilt winnen

Meedoen kan tot en met 8 november 

Volgen jullie The Lemon Kitchen al op FacebookInstagram & Pinterest?

# Dit is een samenwerking met Kesbeke Tafelzuren 

12 reacties

 1. Ik ben gek op tafelzuur.
  Kan het wel eten uur na uur.
  Het mooiste is dat ik het niet meer zelf hoef te maken,
  want Verbeke zorgt ervoor dat ik die moeite kan staken.
  Maar bovenal is het gezond voor lijf en leden. Met zo een ruime keus blijf ik tevreden.

 2. zit naar het programma de augurken koning te kijken, en het water loopt me in de mond, en ik wist niet dat het assortiment zo groot is.mmmm beerlijk

 3. Ik heb diverse tafelzuren vergeleke
  maar de topper is en blijft voor mij Kesbeke !

  Ik vind dat deze slagzin wel een pakket verdient, ook al zeg ik het zelf.

 4. Merlijn Janse
  Mmmmm lekkere zure bomen. Zo lekker waar ik graag de koelkast voor inkruip. En….al wat zuur is is zo heerlijk.

 5. Zou mooi zijn voor onze oudjes in verpleegtehuis iets lekkers te maken met deze heerlijkec producten dus loot graag.mee !!

 6. Joytjej
  Oh heerlijke produkten. Een aantal ken ik nogniet. Maar ik koop meestal kesbeke omdat die veel suikerarm hebben. Past in mijn lowcarb leefwijze. Dus komt hier wel op hoor ?

 7. Gefeliciteerd! De liefde voor alle soorten zuur lijkt bij ons in de familie wel genetisch! Mijn vader maak je niet blijer dan met een pot zuur voor zijn verjaardag en mijn neefjes aten al augurken toen ze nog niet konden lopen. Voor mijn lieve zusje die elke maandag bij mij eet – en dan het liefste snackt met augurken als ik kook- zou ik graag dit pakket winnen. Ikzelf snoep dan wel stiekem mee en maak lampjes van de mooie Kesbeke-potten! ♡♡♡

 8. Van harte gefeliciteerd!??
  Ik eet liever een zure bom dan een ijsje ?, (en ben niet zwanger ?), en vind alles lekker wat in het pakket zit, zou dus super fijn zijn als ik het zou winnen ?

 9. Marlies van der Schoor
  Hartelijk gefeliciteerd met jullie verjaardag en Betty dubbel gefeliciteerd omdat je zwanger bent.
  Deze tafelzuren zijn onmisbaar bij de maaltijden, denk maar eens aan een lekker augurkje bij stamppot boerenkool.

 10. Hester
  Heerlijk die tafelzuren van Kesbeke!! Je kunt mij er wel voor wakker maken!! Dus dit pakket is bij mij van harte welkom!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte