Een paar weken geleden was ik weer bij Nora van De Tagine te vinden. We gingen deze keer met drie Tagine recepten aan de slag. Vandaag deel ik het Tagine met kabeljauw, rozijnen en groenten recepten. Dit was erg lekker en ik blijf elke keer verbaasd hoe makkelijk en gezond deze gerechten zijn. Binnenkort zal ik nog een heerlijke Tagine met gehaktballetjes en een vegetarische Tagine met jullie delen. Wil je meer weten over gezond koken in een Tagine? Lees dan dit artikel voordat je aan de slag gaat. Â
Omdat je een stoofgerecht maakt en je wilt een Tagine met vis maken dan raad ik je aan om een stevige witvis te kiezen, zoals kabeljauw of zeebaars. Kies bijvoorbeeld nooit voor Pangasius. Dit is net snot en heeft geen eigen smaak. Leg de harde groenten onderin de Tagine schaal en bouw het van hard naar zacht (bovenin) op. Bekijk hieronder het recept gemaakt door Nora, eigenaresse van De Tagine.Â
Heb je nog geen Tagine in huis? Bestel dan snel het Tagine starters pakket (inclusief olijfolie, houten lepel en benodigde specerijen).Â
Het is zó veel lekkerder als je met verse producten kookt. Varieer met de groenten of ben je op zoek naar nog meer Tagine recepten? Kijk dan eens op deze pagina’s:
#samenwerking en recept van De TagineÂ
3 reacties
Zo fijn die handige maar lekkere recepten! Ik dacht ik neem even een kijkje voor inspiratie voor vanavond. Want die van mij is helemaal weg haha!
Ik hou van vis maar ik heb dit nog nooit gegeten
Wat prachtig al die kleuren, ik wil weer terug naar Marrakesh. Binnenkort deze stoofpotjes maar eens maken