Dat we in de herfst en wintermaanden zwaardere gerechten eten is vast geen verrassing voor je. Maar wat ik wel vaak merk is dat de gerechten dan ook een fris/zuur element missen. Hierdoor kan het gerecht letterlijk wat zwaar vallen. Door het gebruik van de citroen in dit gerecht, wordt het wat lichter en naar mijn mening meer in balans! Gebruik de
Herbamare Kruidenzout om je vlees het liefst een dag van te voren al in te zouten. Zie hieronder het Stoofvlees met citroen, kruidenzout & pils recept.
De lekkerste stoof recepten in december
Ondanks dat ik geen grote vlees eter ben kan ik wel ontzettend genieten van stoofvlees. Vooral als het uren heeft staan pruttelen en allerlei smaken op heeft genomen. Stoofvlees met citroen, kruidenzout & pils is een redelijk makkelijk recept om te maken, je moet alleen een beetje geduld hebben. Zo heb ik vorig jaar ook een ander
lekker stoof gerecht gemaakt.
Serveertip: lekker met zuurkool & vers brood (om in de saus te dippen). Maar ook met krokante frietjes of bijvoorbeeld een stamppot!
Eén reactie
Ik ga dit vanavond in de crockpot maken