Het is eind herfst en het wordt met de dag kouder in Nederland. Omdat de winter eraan komt kreeg ik weer zin in zuurkool. Wist je dat zuurkool heel goed samen gaat met kruidenzout, iets romigs en wat fris? Dit recept is super gezond, heel smaakvol en makkelijk te maken. Voor de vleesliefhebber kan je er wat uitgebakken spekjes aan toe voegen en voor de visliefhebber bijvoorbeeld rosé gebakken zalm. Zie hieronder hetgegrilde little gem met romige zuurkool recept.
Heb je Gegrilde little gem met romige zuurkool gemaakt? Laten je dan in een reactie hieronder weten wat je ervan vond?
Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?
#samenwerking met A.vogel
Je kan je gerechten ermee op smaak brengen, je kan er van alles mee koken én als tafelzout gebruiken. Door de toevoeging van specerijen, kruiden en groente eet je minder zout, met meer smaak! Zoek je meer inspiratie om te koken met Herbamare Kruidenzout? Maak dan eens pasta met venkel en gorgonzolasaus of avocado toast met Parmezaanse kaas.
Ondanks dat het bijna winter is en we vaak zware maaltijden gaan eten, is een toevoeging van een zuurtje onmisbaar. Zuurkool zorgt voor een frisse tegenhanger samen met de citroen en de gegrilde Little gem zorgt voor een diepe hartige smaak.
Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte
4 reacties
Marcha
Heerlijk voor de honger in de koude dagen!
★★★★★
Ik neem altijd de kruidenzuurkool. Maar dit recept lijkt mij ook erg lekker. Bedankt voor het delen.
Elise
Wat grappig, dit gebruikt mijn opa en oma standaard in de keuken. Vind het ook een mooi design. Toch maar eens een keer kopen, waar haal je dit?