Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
7 reacties
Mmmm ik hou van knoflook! Moet ik daarna of de volgende dag natuurlijk geen belangrijke afspraak hebben haha 😛
Ik hou van knoflook zelf ook knoflook in tuin staan en daar de loof van is nog sterker vn smaak heerlijk
Lijkt me een lekker recept en veel knoflook is altijd goed 😉
Ik vind alles met extra knoflook heerlijk!
heeeerlijk en veel te lang geen vongole gegeten, ze zijn hier in het dorp ook lang niet altijd te krijgen. Ik zou persoonlijk wel voor slagroom gaan, want soja en rijst room vind ik ( ahum ) niet lekker. Misschien is koksroom een oplossing. Die is wat minder vet. en ik kan me voorstellen dat je bij dit recept vettigheid moet mijden, omdat het de andere smaken kan overheersen?
Nah, ik vind je foto’s prachtig maar ik hoef niet zo nodig iets van schelpdieren in mijn pasta.
Wat een zalig respect weer. Alles lekker wat er in zit!