Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
12 reacties
Wat leuk dat je in de magazine staat! Lekker recept ook, rode mul ken ik nog niet
Weer een receptje van jou dat ik bewaar :-). Ik ga enkel de koriander schrappen omdat ik dat echt nog steeds niet lust. Ondanks al heel wat pogingen.
Eerlijk gezegd had ik nog nooit van Rode mul gehoord maar het ziet er heerlijk uit.
Ik denk wel dat ik dit heerlijk zou vinden, sowieso ziet het er al heerlijk uit 🙂
Dol op vis maar nooit van rode mul gehoord. Klinkt erg godd
Op het plaatje ziet het er heerlijk uit! Helaas ben ik geen liefhebber van vis, dus zal ik het niet snel bereiden en op tafel zetten.
mul ! wat een goed idee, dat is wat je noemt een “vergeten vis” in mijn keuken
Ik wil als eerste zeggen dat ik verliefd ben op de foto’s. Hoe krijg je het toch elke keer voor elkaar om het zo mooi weer te geven?! Het lijkt me een heerlijk verfrissend gerecht en hoe gaaf dat het gewoon gepubliceerd is in het Smulweb Magazine!
Hoi Lonneke, lief van je! Dankjewel. Ik vind foodstylling en het opmaken van het bord met fotograferen erg leuk om te doen, oefening baart kunst.
Ik heb eerlijk gezegd nog nooit gehoord van rode mul, maar het lijkt me een erg lekker gerecht.
Rode mul is echt iets waar ik nou nooit aan zou denken bij een recept. het recept ziet er zo in zijn geheel prima uit.
Ooohhh Aziatisch eten vind ik altijd verrukkelijk!