Een lekker en makkelijk hoofdgerecht wat ideaal past bij deze herfstdagen. Comfortfood en dat voor iedereen! Dit is een recept wat ik gemaakt heb met Biologisch Herbamare Kruidenzout. Onlangs heb ik een artikel over mijn favoriete kruidenzout gepubliceerd en de komende tijd ga ik met verschillende recepten aan de slag. Zie hieronder Pasta met venkel, gorgonzolasaus & cashewnoten.
Dit recept past perfect in de herfst, je ziet namelijk in Nederland rond deze tijd heel veel venkels liggen!!
Smakelijk!
Serveertip: lekker met een schijfje citroen en een glas witte wijn.
Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte
6 reacties
hmmmm! ik heb hier nu heel erg zin in
Heerlijk recept!! Ivm de voorkeuren van een aantal gezinsleden iets aangepast. Broccoli gekozen ipv venkel en de gorgonzola vervangen door geitenkaas. Basis t zelfde gehouden, heerlijk en iedereen in huis was enthousiast!
Hoi Sandy, bedankt voor je bericht. Leuk! Ik ben ook benieuwd naar jouw variatie.