Een product wat ik al mijn gehele leven, waarschijnlijk wel dagelijks in de keuken gebruik. Je kan er dus alle kanten mee op.
Herbamare Original Kruidenzout is een echte smaakmaker. Dit zout is een biologisch kruidenzout, dat gerechten lekker op smaak brengt maar ook als tafelzout gebruikt kan worden. Door het unieke productieproces geeft Herbamare kruidenzout je het beste van twee werelden: meer smaak, en eigenlijk dus ook minder zout. In dit recept heb ik zowel de pasta smaak gegeven als de lekkere anijsachtige venkel. De Italianen koken hun pasta in water wat bijna net zo zout als de zee is. Hier geef je, je pasta meer smaak mee, zijn ze sneller beetgaar en krijgen ze een lekkerdere bite.
Binnenkort meer recept inspiratie met Biologische Herbamare Kruidenzout?
Nog meer tips met kruidenzout?
Maak dan eens
snelle avocado dip van oma
Volgen jullie The Lemon Kitchen al op
Facebook, Instagram & Pinterest?
6 reacties
hmmmm! ik heb hier nu heel erg zin in
Heerlijk recept!! Ivm de voorkeuren van een aantal gezinsleden iets aangepast. Broccoli gekozen ipv venkel en de gorgonzola vervangen door geitenkaas. Basis t zelfde gehouden, heerlijk en iedereen in huis was enthousiast!
Hoi Sandy, bedankt voor je bericht. Leuk! Ik ben ook benieuwd naar jouw variatie.