+31 6 41 72 88 77 info@thelemonkitchen.nl

Ik kan mij nog heel goed herinneren dat als ik vroeger bij mijn opa en oma op bezoek ging, had oma alweer uren in de keuken had gestaan. Waar ik altijd op hoopte is dat ze in ieder geval mijn favoriete avocado dip had gemaakt met citroen, klein beetje knoflook, biologisch Herbamare kruidenzout en wat grove peper. Ik begon al te watertanden voordat we binnenkwamen. Het is een fijne traditie die ik tot op de dag van vandaag hanteer. Voor mij is dit zout heilig en ik kan en wil absoluut niet zonder! Lees hieronder meer over Koken met Biologisch Kruidenzout van Herbamare. 

Herbamare Original kruidenzout

Zoals ik al hierboven verteld heb gebruik ik dit al vrijwel mijn gehele leven. Je kan er dus alle kanten mee op. Zo is het voor mij vanzelfsprekend om mijn avocado hiermee op smaak te brengen, maar ook om over mijn gebakken of gekookte ei te strooien. Binnenkort laat ik zien dat je er nog veel meer mee kan! Herbamare Original Kruidenzout is een echte smaakmaker. Dit zout is een biologisch kruidenzout dat gerechten direct op smaak brengt of als tafelzout gebruikt kan worden. Door het unieke productieproces geeft Herbamare kruidenzout je het beste van twee werelden: meer smaak, en eigenlijk dus minder zout. 

Koken met Biologisch Herbamare Kruidenzout Schema 'The Lemon Kitchen

Waar koop je Herbamare Original kruidenzout?

Eigenlijk hebben alle grotere supermarkten zoals de Ekoplaza, Marqt, Jumbo & Albert Heijn dit kruidenzout, maar wist je dat je zelfs bij de Kruidvat hiervoor terecht kan? Dit kruidenzout vind je naast de andere producten van A.Vogel. Je hebt ze in verschillende formaten van 125, 250 & 500 gram. Wist je dat er 2 verschillende smaken zijn? Naturel en een pittige variant. 

Koken met Biologisch Herbamare Kruidenzout  'The Lemon Kitchen

Wat zit er precies in Herbamare kruidenzout?

Het is eigenlijk een mix van zeezout en 14 biologisch geteelde groenten en kruiden zoals selderij, prei, tuinkers, ui, bieslook, peterselie, chilipeper, knoflook, basilicum,, rozemarijn, tijm en kelp. Al deze ingrediënten zijn afkomstig van gecontroleerde biologische teelten. In de pittige variant zit extra chilipeper & zwarte peper en deze smaakt iets minder zout. 

Omdat dit artikel een onderdeel is van een mooie samenwerking met Herbamare, zet ik binnenkort een paar recepten met het kruidenzout online! Door mijn dagelijkse gebruik heb ik meer dan genoeg inspiratie. 

Lekker Koken met Biologisch Herbamare Kruidenzout  'The Lemon Kitchen

Koken met Biologisch Kruidenzout van Herbamare

Omdat dit artikel een onderdeel is van een mooie samenwerking met Herbamare, zet ik binnenkort een paar recepten met Biologische Herbamare kruidenzout online! Door mijn dagelijkse gebruik heb ik meer dan genoeg inspiratie. 

Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest

Jadis Schreuder

Jadis Schreuder

Eigenaresse at The Lemon Kitchen
Mijn naam is Jadis Schreuder, eigenaresse van The Lemon Kitchen. Van jongs af aan verwonderd door alle smaken van de wereld. Gek op citrusvruchten met de biologische citroen in het speciaal. Het kernwoord 'fris' zie, voel & proef je overal in terug. Allemaal eigen recepten, styling & fotografie.
Jadis Schreuder

Latest posts by Jadis Schreuder

Samenvatting
Naam artikel
Koken met Biologisch Kruidenzout van Herbamare
Beschrijving
Kook jij al met kruidenzout? Koken met Biologisch Herbamare Kruidenzout is simpel en maakt je eten net nog iets lekkerder! Ideale smaakmaker.
Auteur
Bedrijf
The Lemon Kitchen
Logo bedrijf

Blijf op de hoogte!
Maandag & vrijdag nieuwe recepten, minimaal 1 vegetarisch

vegetarisch Italiaans 3-gangenmenu met citroen www.thelemonkitchen.nl

Nieuwsbrief

Share This