Barbecuen in de herfst en winter? Ja juist! 100% comfortfood? Maak dan deze lemon spare ribs om je vingers bij af te likken! Ideaal om te maken op de BBQ, Grill of zelfs in je oven!Â
Deze sappige, sticky en zoet-zure-pittige spare ribs zijn mijn nieuwe favoriet! De marinade zorgt ervoor dat alle smaken samen komen bij het karameliseren en roosteren van de  BBQ ribbetjes. De fris-zoet-zure mango komkommersalade past perfect bij de diepe smaak van de spare ribs. Belangrijk onderdeel bij dit soort recepten is dat je een kerntemperatuurmeter gebruikt zodat het vlees niet uitdroogt maar perfect getimed wordt en lekker sappig blijft!Â
De producten van Thermapen zijn stuk voor stuk een onmisbare tool in jouw keuken én buitenkeuken. Wist je dat The Lemon Kitchen en Thermapen samen een lemon limited edition hebben ontwikkeld? Je vind hierop de geïllustreerde citroentjes herkenbaar van de boeken.
Barbecuen kan wat mij betreft eigenlijk elke dag van het jaar! Of het nou hartje zomer is of een natte herfst of hele koude winter. Het is altijd lekker om een stukje vis, vlees of groente op de BBQ te bereiden.Â
Deze lemon spare ribs zijn gruwelijk lekker! Dit komt niet alleen doordat ze van de BBQ komen, heerlijk zijn gemarineerd, maar vooral omdat de kentemperatuur is gemeten. Hierdoor zorg je ervoor dat je vlees niet uitdroogt en lekker sappig blijft.
Ben je opzoek naar nog meer BBQ vlees recepten zoals deze lemon spare ribs? Maak dan bijvoorbeeld eens:
Liever een perfect gegild stukje vis?
Maak dan perfect rosé gegaarde zalm van de BBQ of uit de oven.
Heb je een van deze recepten gemaakt? Laat het dan ons weten!Â
Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte