Lunchtijd, wat kan ik daar elke dag weer blij van worden. Vaak heb je dan al een paar uur gewerkt en hteb je weer energie nodig. Als ik brood eet, eet ik het liefste notenbrood of zuurdesem. Dit heeft tenminste smaak en sterructuur! Deze Geitenkaas sandwiches met appel & piccalilly heb ik gemaakt met vers notenbrood. Wist je dat je piccalilly heel makkelijk zelf maakt? Ik heb laatst er een met extra gember gemaakt en binnenkort vertel ik je graag hoe je dit precies maakt!
Ben jij net zoals ik gek op sandwiches met geitenkaas?
Maak dan eens hemelse Lemoncurd sandwiches met geitenkaas & avocado of zuurdesembrood met zachte geitenkaas met een frisse mango salade!
Het maken van je eigen gerechten is een dankbaar werkje. Het is zó veel lekkerder als het vers gemaakt wordt. Ben je op zoek naar nog meer recepten met citroen?
Kijk dan eens op deze pagina’s:
Â
Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?
Eén reactie