Pasen komt er weer aan en dat vind ik altijd een fijn moment om met mijn vriend en familie uit te pakken tijdens de brunch/lunch. Zo maakt mijn schoonmoeder de lekkerste salades, zoals eiersalade. Paasstol, eieren en asperges mogen wat mij betreft tijdens de paasdagen niet ontbreken op het menu. Vorig jaar maakte ik een geitenkaas sandwich met een vergelijkbare combinatie en dat is trouwens ook echt een aanrader! Zie hieronder het paasstol crostini recept.
Dat ik gek ben op het maken van crostini’s was je vast al bekend. Zo staan er op de website al meer dan 8 verschillende crostini recepten online en ik vond het tijd voor een ‘paas’ geitenkaas crostini. Snijd de paasstol in hele dunne plakjes en verwarm de oven voor op hete lucht stand. Je zal versteld staan hoe snel je een knapperige goudbruine crostini maakt. Ik smeer ze rijkelijk in met de lekkerste geitenkaas, citroen crème, avocado krulletjes en verse tuinkers. Hemels!
Het maken van paas recepten is gezellig om samen te doen en een dankbaar werkje. Het is (eigenlijk altijd) zó veel lekkerder als het vers gemaakt wordt. Ben je op zoek naar nog meer paas recepten? Kijk dan bijvoorbeeld eens op deze pagina’s:
In de paas stol van Crisp zit niet alleen ‘echte’ amandelspijs, maar ook pistachenootjes en citrusvruchten. Erg lekker als. je het mij vraagt, ze hebben ook een grote paasstol variant! Ga jij aan de slag met deze paasstol crostini of misschien een van deze andere lekkere recepten? Laat het dan in een reactie hieronder weten. Vind ik superleuk!
3 reacties
Hmm dat ziet er erg lekker uit, ik ga het ook eens proberen.
Meestal heb ik niet ontzettend veel inspiratie voor ontbijt. In het weekend heb ik wat meer tijd dus dan verleg ik wel eens mijn grenzen. Bij dit recept was ik al verkocht bij de geitenkaas. Lekker!
Oh dit is lekker zeg’ ik ga dus gelijk watertanden.