Zelf salades maken met pasen

Zelf salades maken met pasen

Elk jaar kijk ik weer uit naar een heerlijk Paas ontbijt en/of Paas brunch. Het samen zijn met je gezin en genieten van de lekkerste zelfgemaakte salades en andere gerechten. Omdat ik echt van het ‘zelf maken van salades’ ben heb ik een verzamel artikel gemaakt. Waar je van eiersalade, krabsalade tot kip pesto salade voorbij ziet komen. Ik ben benieuwd welke jullie allemaal gaan maken? Zie hieronder: Zelf salades maken met pasen. Ik zou het leuk vinden als je laat weten welke je gaat maken. Wil je ook zelf mayonaise te maken? Klik dan hier!


Zelf salades maken met pasen

Wat is pasen zonder een lekkere eiersalade? Als ik aan pasen denk, denk ik aan eieren! Ik heb hieronder twee varianten geplaatst. Want ja de een houdt wel van augurkjes en de ander niet!

Zelf kesbeke eiersalades maken met pasen
Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte