Dat een avocado niet meer weg te denken is uit de Nederlandse keuken is je vast al bekend, maar wist je dat mijn avocado liefde met deze dip ontstaan is? Sinds ik klein ben eet ik graag meerdere keren per week avocado op mijn zuurdesem boterham en daarbij gebruik ik standaard Herbamare Kruidenzout. Dit heb ik van mijn oma geleerd. Daarnaast is dit ook echt een gouden duo! Dus als je voortaan avocado eet, vergeet het dan niet op smaak te brengen met Herbamare Kruidenzout. Zie hieronder het avocado toast met Parmezaanse kaas & citroen recept.

Avocado & citroen, de lekkerste combinatie!

Zoals hierboven aangegeven, ben ik al bijna mijn hele leven fan van dit gouden duo! Laat je in een reactie hieronder weten wat jullie van deze smaak combinatie vinden en of jullie nu ook niet meer zonder kunnen?

[tasty-recipe id=”20426″]

Serveertip: bijvoorbeeld lekker met een schijfje citroen en een glas witte wijn. 

avocado toast met avocado en citroen

Smakelijk! 

Biologisch Herbamare kruidenzout 

Dit biologische kruidenzout is een super lekkere variantie op tafelzout met o.a. verschillende kruiden en groenten. Onlangs heb ik een pasta recept met Herbamare geplaatst en een artikel als je benieuwd naar dit merk bent. Binnenkort nóg meer recept inspiratie met Biologische Herbamare Kruidenzout!

Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?