Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
13 reacties
Ik vind het zo bijzonder dat er cognac in moet! Proef je dat ook nog in de soep? Of vervliegt die?
Heerlijk een goede uiensoep. Origineel met die cognac. Ga ik zeker proberen de volgende keer!
Brrrr, ik hou helemaal niet van uien haha, maar mijn man wel, dus misschien ga ik hem wel eens voor hem maken!
Uiensoep is niet echt mijn favoriet maar wellicht is dit een lekkere variatie 😉
Ooooh, uiensoep was onze guilty pleasure vroeger in de kroeg. Een speciaalbiertje en dan een kom uiensoep ‘on the side’. Heerlijk. Dit klinkt goed meiden. Cognac is van zichzelf al heerlijk en dan ook nog in de uiensoep? Leuk! En lekker volgens mij.
Oeh klinkt erg lekker en ziet er ook goed uit! Ik heb eigenlijk nog nooit uiensoep op, misschien maar eens proberen haha
Mmmm ok hier krijg ik spontaan water van in de mond!
Ik ben gek op uiensoep! Dit recept wil ik zeker een keertje proberen 🙂
Lekker, uiensoep klinkt altijd heftig maar de smaak vind ik altijd wel lekker. Ik zou alleen geen likeur toevoegen denk ik.
Dit klinkt goed! Ik ga je receptje binnenkort eens uitproberen!
klinkt echt heel lekker, mooie variatie op “mijn” uiensoep, ik ga het zeker eens op deze manier doen. k deel nog even een tip die ik van een Francaise kreeg: een klein schepje suiker op de uien. Dan karameliseren ze beter. En omdat ik altijd zo gezond en zonder pakjes enzo kook, mag dat lepeltje suiker van mij wel…
Wauw dit lijkt mij echt super lekker!
Reacties zijn gesloten.