Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
86 reacties
Deze staat op het menu voor bij de zelfgemaakte rollade 😍 Lijkt me een heerlijke combi ♥️
Wat een heerlijke recepten! Volop nieuwe lekkere ideetjes voor de kerstdagen! Daar ga ik zeker wat recepten van maken. Ik heb pas een nieuwe keuken met een wat grotere kookplaat. Alle ruimte voor mijn pannen. Deze prachtige Holly sauspan zal er prachtig op staan. Ik maak er dan graag een sinaasappelhollandaisesaus in voor bij de coquilles.
Ik ga bij deze cranberrysaus een heerlijk stukje reerug laten garen en deze erbij serveren! Het water loopt me nu al uit de mond!
Ik maak met kerst als toetje meestal griesmeelpudding met bessensaus. Ik vind het eigenlijk een hartstikke leuk idee om cranberrysaus te maken, dus wie weet kan ik dat als variatie doen deze kerst. In die hele mooie witte pan 😃
Wauw deze prachtige sauspan zou ik heel graag winnen. Voor kerstdagavond zou ik in deze pan hertenfilet klaarmaken met een taartje van knolselder en daarop gestoofde appeltjes, cranberry’s en een sausje van cassis.
Oeeeh dit lijkt me een heerlijke saus voor een toetje
Wat een mooi recept Jadis!
Maar in die fantastische sauspan wil ik dit jaar graag voor de Kerst mijn sinaasappel-saffraan saus maken voor bij de eend.🤗🤗🤗
Mmm eerst zou ik lemoncurd maken, vervolgens gluhwein voor als we koud na een kerstwandeling weer binnenlopen en daarna ook cranberryjam, dat kan niet ontbreken tijdens kerst en tot slot een lekkere chocoladesaus voor bij het dessert
Ik zou er graag een heerlijke honing mosterd saus in maken voor bij varkenshaasmedaillons.
Maar zo’n cranberrysaus wil ik zeker ook eens proberen. Misschien wel op zijn zweeds met gehaktballetjes erbij en aardappelpuree.
De pan zou perfect zijn voor de inhoud van de pithivier die we willen maken met kerst! Heerlijk vegetarisch receptje wat er ook nog eens mooi uit ziet op tafel 🙂
Wat een leuke pan en wat een lekker receptje! Normaal gesproken maak ik met kerst een klassiek stuk vlees zoals eend of diamanthaas maar dit jaar maak ik sous vide gegaarde wildzwijn wangen met rode portsaus! Zou allemaal in deze pan gemaakt kunnen worden 😁 fingers crossed! 🎄🍀
Such a delicious recipe – I love cranberry sauce with turkey for Christmas Day. Ik ben Canadees en woon al heel lang in Nederland. Ik vind het bijzonder om tradities te combineren van mijn beide landen.
Ik zou in deze pan een voor mij peperloze satésaus maken. Dan heb ik een pan voor mezelf en dan hoef ik met niemand rekening te houden.
Oh wat lekker! Ik zou in deze pan een klassieke ragout met champignon en kalfsgehakt-balletjes maken. Mijn moeder gebruikt al jaren een recept uit een kookboek die inmiddels helemaal uit elkaar valt, maar niks is meer kerst dan dat voor mij!
Ik dacht eerst aan “Hong Shao Rou”, gestoofd spek maar die Panettone op de Le Creuset site ziet er super goed uit!
Ik dacht eerst aan “Hong Shao Rou” (gestoofd spek) maar toen ontdekte ik de Panettone op de Le Creuset site en die zag er prachtig uit!
Wat een gave winactie! Ik zou inn deze pan ook cranberry saus maken voor bij het dessert: Oud Hollandse griesmeel pudding😍
Wat op de planning staat is een ouderwetse Bouche de Reine, met een heerlijke verse kip in de pan, on een bouillon te trekken! Daarvoor is deze pan wel heel erg handig natuurlijk!
Tweede kerstdag Bavette Rollade met een heerlijke Cranberry saus. Lijkt me een geweldige combinatie.
En hoe leuk zou het zijn deze cranberry saus ook in zo een mooie pan te kunnen maken.
Water loopt nu al bij iedereen uit de mond. Foto’s worden natuurlijk gedeeld .
Lijkt me prima passen bij een Bavette Rolade van de BBQ op een wintersedag of bij de kerst.
Dit wordt dan ook ons Kerst hoofd gerecht en wat gaaf zou het zijn als de saus gemaakt kan worden in een mooie La Creuset pan 😎
Nou, dat worden stoofpeertjes. Ik heb een heerlijk familierecept dat ik graag wil uitproberen.
Wat een prachtige pan ,voor stoofgerechten zoals goulash en draadjesvlees 😋
Wat een plaatje! It’s all I want for Christmas……
Het toeval wil dat ik gisteren rijstpap heb gemaakt met een heerlijke cranberrysaus. Een lekker en gezond kerstdessertje en helemaal vegan want de rijstpap maakte ik met amandelmelk. De cranberries liet ik zachtjes stoven met het sap van 1 sinaasappel, een kaneelstokje, steranijs , de zeste van 1 appelsien en een beetje ahornsiroop ….zoo lekker! ik heb dan eerst een laagje cranberriesaus in de glaasjes gedaan ,hierop de rijstpap en afgewerkt met opnieuw een beetje cranberriesaus , pistachenootjes en een blaadje munt.
Nu alleen nog een beetje geluk hebben…… Best wishes!
Wat een super leuke winactie! Hopelijk volgend jaar kerst kunnen we hier de lekkerste recepten in maken in ons nieuwe huisje. Stoofpeertjes met cranberries en dan een lekker glaasje huisgemaakte limoncello! (Uiteraard met jouw recept)😜
Ik loot graag mee voor die mooie sneeuwwitte sauspan van Le Creuset!
Ik zou er graag een lekkere rode wijnsaus in maken voor over de Côte de boeuf met Kerst.
Dat wordt denk ik een heerlijke langzaam gegaarde buikspek met een aardpeerhazelnootpuree.
Maar ik weet het nog niet zeker. Dat is afhankelijk van wat ik tegenkom aan lekkernijen bij de slager of plaatselijke boerderijwinkel.
Ik zou de Le Creuset pan gebruiken voor de pompoen panna cotta die met kerst op het menu staat! 🤞🏻
Mooie sauspan😍en leuk om te winnen.
Ik houdt van roodfruitsaus met aardbeien en frambozen dan zou ik die in de cranberriesaus doen voor bij de lekkere desserttoetjes zoals griesmeelpudding.
Merry Christmast xxx
Ik maak een ketogenic versie saus van jou heerlijke recept . Gr lekker.keto
Ooh, leuke winactie. Wij zouden in de sauspan stoofpeertjes garen in rode wijn, steranijs, kaneelstokjes, suiker en zeste van appelsien. Heerlijk met een wildschotel.
Liefs, Sandra en Stefan.
Wauw, dit zou echt heel goed van pas komen. Zalig om dit recept dan te maken en andere heerlijke gerechten… Gedaan met sukkelen in kleine vervelende pannen 🙂
Wauw wat een handige en mooie pan. Voor mij een rendang, met basmatirijst en sperziebonen salade
In deze geweldige pan zou ik een heerlijke champignon, cantharellen en andere zwammen-saus maken voor bij mijn op de creusetgrillpan gebakken biologische kalfsbiefstuk…
Wat ziet de cranberriesaus er goed uit!
Zelf zou ik in deze mooie pan, een heerlijk verse champignonsaus maken. Met room, peterselie etc. Hier zijn wij thuis allen dol op!
Dus deze pan is dan ook een echte must-have. 🤩
Wat een leuke en creatieve recepten! Het cranberrysaus past goed bij beenham! Ik heb zin in koken met deze mooie Le Creuset sauspan! Onze kerstdinner wil ik graag better maken! Ik heb al ingredienten: liefde, gelukkig, harmonie, vrede, dankbaar! ❤️🎅🏻🤶🏻
Heel graag zou ik deze supermooie pan winnen.
Mijn vriend is gek op Ter Schelling en gek op cranberries. Met oud en nieuw bakt hij de lekkerste cranberry-oliebollen.
Met deze pan zou ik graag met kerst de allerlekkerste cranberrysaus voor hem klaarmaken tesamen met een heerlijk stukje vlees en natuurlijk voor het dessert.
Oeh, als ik die mooie pan win maak ik er een lekker pompoensoepje in 🎃🎄🥳🤞🏼
Die saus ga ik meteen proberen. Voor kerst zat ik nog te twijfelen tussen lam of kalkoen. Door dit recept is het besluit genomen: het wordt kalkoen met deze heerlijke cranberrysaus! Thanks!
En wat zou ik deze Holly sauspan graag winnen!
heerlijk! Wij hebben eendenborst met zoetzure wortel, wortelcreme en een dropsausje op het menu staan. Deze pan zou perfect zijn!
Heerlijk! Ik ga het maken voor op mijn New York cheesecake deze Kerst!
Ik zou er lekkere stoofperen in maken.
Naast de traditionele rode peertjes maak ik ook peertjes in witte wijn met kardemom.
Sowieso een heerlijke cranberrysaus! Op kerstavond een mooie kippenragout met eigengemaakte kippenbouillon dan een heerlijke vissaus met mosselen op eerste kerstdag! En een mooie stoofpot op tweede kerstdag!
Koken_eten_leven
Oeh, ik zou ook wel in deze pan cranberrysaus willen maken. M’n moeder is begin januari jarig en haar guilty pleasure is gesmolten camembert met cranberrysaus. Lijkt me super om dit voor haar te gaan maken! 😀
Oh, en stiekem wil ik er ook heel graag borstplaat in maken. Ik mis het nu al, nu de Sint weer uit het land is, hihi!
Ik ga voor een champignonroomsaus uit deze pan bij de gevulde varkenshaas! Prachtige pan en lijkt mij heel handig!
Wat een pracht van een pan! De kleur vab de saus is er geweldig bij ❤️. Ik maak eerste kerstdag rosbief met bearnaisesaus voor mijn familie. Bearnaise is een technisch recept, ik ben meer een intuïtieve koker, dus dit vergt wat oefenen (en geduld en goed afmeten van ingrediënten). Maar de eerste poging was succesvol, jeej! Aangezien ik ook geen sauskom heb zou deze pan heel erg van pas komen, omdat hij zo mooi is dat hij direct van het vuur op tafel kan 😃🤞🏼
Dit lijkt me een heerlijk recept, gelijk opgeslagen 🥰
Ik zou hier een prachtig stuk kalfs picanha bij maken, lijkt me super met deze saus
Wij ook graag!
Heerlijk!!!
Ik zou stoofpeertjes maken 😍
Wat heerlijk! Dit receptje gaat op de lijst voor kerstmis. Cranberry’s zijn een heerlijke combi met vlees. Deze pan lijkt me ook echt geschikt voor een grote portie goulash te maken! En de vormgeving van deze pan is echt geweldig!!
Ohhhh een recept met Chardonnay!! Mijn dag kan niet meer stuk. Ik zou zeker weten dit recept maken én de chardonnay en echt wel in laten zitten! 👩🏻🍳🍷
Jammer dat deze niet vegan is, maar makkelijk te veganizen door de honing te vervangen met agavesiroop of een vegan honing. Dan gewoon ff op zoek naar een vegan chardonnay! 😊👍🏻 Wil ik wel eens proberen… Of misschien een uien compote. The possibilities are endless! #govegan
Cranberrysaus is bij ons traditie aan tafel. Mijn lievelings met kerst en thanksgiving! Altijd in een (net te) klein sauspannetje staan maken dus de kans hem in deze mooie le creuset te maken wil ik niet overslaan!
Mijn geheim ingredient? Port in plaats van chardonnay!
Wat een fijne Le Creuset Limited Edition ‘Holly’ sauspan! Ik zou er graag een heerlijk peperroomsaus in maken voor over de varkenshaas.
Recept ziet er heel lekker uit, wil deze graag proberen met een lekkere kalkoenrollade gevuld met butternut en peacannoten en kroketjes 😋. Na de feestdagen kan er een lekker potje stoofvlees in gemaakt worden 😊
Wat een prachtige pan!!! Ik zou er mijn paddenstoelenrisotto met peterselie en citroen in serveren, zou prachtig kleuren bij de andere le Creuset pannen die ik heb.
Oeh ik maak dit jaar weer het dessert en hier zou ik perfect mijn fruitcoulie plus de yuzu pannacotta mee kunnen maken!!!!
Ik ga o.a. Wilde Eendenborst met portsaus maken.
De eendenborst gaat na het aanbraden in een rookoventje.
De pan waarin de eendenborst gebakken is gaat daarna voor de portsaus gebruikt worden. Zodat de smaken van de eend mooi meegenomen worden. Ik blus de pan af met port en roer de “bak restjes” goed los. Daarna laat ik het inkoken met steranijs en tijm.
Ooeee ik zou er denk ik een lekker champignon sausje in maken met een vleugje truffel voor bij de varkenshaas! 😍
Oelala! Ik hou enorm van cranberry’s én van citroen, dus dit is een favorietje! Heerlijk bij de kiprollade van de lokale poelier. Denk dat we de kerst niet gaan afwachten, hoor! Dat wordt feest dit weekend! En hoop met de Kerst uit een mooie Le Creuset ‘Holly’ sauspan! 😘💌
Dit recept ga ik gebruiken met kerst bij bij een eendenbirst van de Kamado. Hemelse combi😍!
Een lekkere wildragout. Met gestoofd hertenvlees, laurier, rode wijn, kruidnageltje. Heerlijk op tweede kerstdag als we nog vol zitten van dag 1.
Waanzinnig mooi pannetje! Daar maak ik graag een tutti frutti met kaneel, gember, kardemom en vanille in. En dan lauwwarm op tafel zetten. In het pannetje natuurlijk want dat is echt een dat gezien mag worden.
En natuurlijk 5* voor het recept… Gek op cranberrysaus -een klassieker bij onze kerstdis- maar nog niet eerder met chardonnay gemaakt.
Wat een heerlijk recept en een super mooie pan, ik zou er graag jouw recept in wilen maken!
Deze kerst wil ik met de Le Creuset Limited Edition ‘Holly’ sauspan een hollandsstoofpotje met jackfruit en citroen maken. De pan geeft het extra warme gevoel wat bij een stoofpotje en kerst horen.
Mmm perfecte saus voor bij wild! Ik zou in de pot ook een heerlijke biersaus maken!
We eten eigenlijk elk jaar kalkoen met zuurkool. Volgens mij is deze cranberry saus daar echt een heerlijke combi bij! Nu nog die prachtige pan😍
Wat een prachtige pan en heerlijke saus! Een klassieke cranberry of bernaise of champignon! Yum! Maar ook een perfecte maat voor warme havermout met specerijen!
Klinkt heerlijk! Cranberry’s staan bij mij elke kerst op tafel en ik zou dit recept zeker wel in deze prachtige pan op mijn fornuis willen maken!
Wat een heerlijk recept en wat kleurt die mooi in deze Le creuset. Als ik win ga ik er een heerlijke helemaal zelfgemaakte champignonroomsaus in maken.
Hier maak ik natuurlijk mijn caramel in voor bij het toetje én over de brie💛
Waarschijnlijk eten we kiprollade omdat de kinderen die zo lekker vinden en daar hoort (zeggen ze) champignonsaus bij. Dus dag 1 kiezen de kinderen maar 2e Kerstdag is het onze keus. En dat wordt ganzenborst met cranberrysaus. Je hebt me een prachtige tip gegeven! Die pan komt dus goed uit!
Ik zie ’t al helemaal voor me. Deze prachtige pan in m’n nieuwe keuken. Ga er zeker een heerlijk kerstrecept voor verzinnen. Delen met m’n ouders die wel een licht puntje kunnen gebruiken 💛🍋✨
Wat een mooie foto’s van deze saus! Ik zou hier met de kerst een heerlijke saus maken voor over de Runder rollade, maar deze Cranberry saus zou ik ook graag proberen! Hij staat prachtig in de witte pan, mooie kerst kleur ☆
Die cranberry saus klinkt superlekker!
Maar ik denk dat ik in de Holly sauspan een heerlijke chocoladesaus maak voor over de Poire Hélène, die als dessert op de kerstdis zal verschijnen….
Ooh die cranberry saus ziet er heerlijk uit maar ik denk dat ik voor de kerst in deze leuke saus pan een blauwe bessen saus met champagne maak voor bij het dessert.
Die saus klinkt heeerlijk! Ga ik zeker proberen met de kerst. Ik zou deze on zo graag willen gebruiken om stoofvlees te kunnen maken! Aangezien mijn schoonfamilie niet samen komt dit jaar en wij wel naar mijn schoonmoeder gaan omdat haar man weer op zee zit hebben we besloten dit jaar samen geheel zelf patatje stoof te gaan maken in plaats van het 6 gangen diner wat we normaal doen!
Wat een leuk recept!! En pan uiteraard 🤗. Ik zou daar een lekkere vijgen jam in maken van de vijgen die ik deze zomer heb ingevroren 🤗. Fijne dag!! Pauline
Nou ik zou deze pan ook wel willen winnen hoor!
Eigenlijk wilde ik sinaasappelsaus maken bij de warmgerookte eendeborst, maar ik vind dit ook wel een mooi recept voor de variatie ook!
Hoii!
Deze wil ik zeker wel winnen 😍
Ik zou er dillesaus in maken voor bij zalm! Maar deze cramberrysaus klinkt ook geweldig!
Duimen maar! 🍀🍀
Liefs 😗
Deze saus lijkt me hémels!
En die pan 😍 Tijdens de kerstdagen kan ik daar een heerlijk mini wildstoofje in maken.
Of een room voor crème brûlée met venkelzaad, tijm, munt, rozemarijn, sinaasappel en citroen! 🍋
Super mooi recept ook, wij doen graag mee omdat we ook in deze pan cranberrysaus van mn vadwe willen maken.
Vergeet ik gewoon helemaal te vertellen wat ik wil maken.
Ik zou ‘m gebruiken om een lekkere gluhwein in te laten trekken. Steranijs, kaneel, kruidnagel,beetje kardemom tuurlijk een beetje citroen en sinasappel. ’t heerlijk laten trekken zodat je kamer vult met deze winterse warme kruiden… Ik kan niet wachten
😋🎅🎁 whoop whoop 🎁🎅😋 wat een geweldige actie ik doe heel erg graag mee zeer welkom.heerlijk recept in deze pan zou ik ook graag cranberry saus willen maken.
Hmmmm Heerlijk de kerstman 🎅 heeft het allang geroken Milusca is stappelgek op bakken en koken. Een beetje van dat een beetje van dit wat citroensap en peper 🌶️ voor de pit daarom mag iedereen Milus graag want de liefde gaat ook zeker door de maag 😋👌
op onze kerstdis staat gevulde kalkoen dit jaar en met behulp van deze mooie creuset sauspan komt het met een heerlijke saus erbij ook vast dikvoormekaar