Gember, ik kan er geen genoeg van krijgen. Het is zo warm en vol van smaak, licht-pittig en gezond. Daarom heb ik een feestelijk drankje gemaakt in samenwerking met GIMBER, een biologisch gember drankje met (bio) citroen. Je kan het puur drinken, je kan ermee koken, lekker als shotje als je en oppepper nodig hebt, maar ook heerlijk in je cocktail! Voor de pittige liefhebbers heb ik er een suggestie bij gedaan om deze cocktail nog meer pit te geven. Zie hieronder Citroen cocktail met Gimber! 

De lekkerste cocktail voor de feestdagen!

GIMBER, bio gemberdrank zonder alcohol

Is een geconcentreerde en 100% biologische gemberdrank zonder alcohol, maar bomvol met karakter. Voor dit recept heb ik ervoor gekozen om er een cocktail van te maken, maar je kan ook er ook gerust een mocktail (alcohol vrije cocktail) van maken. Vervang dan de prosecco voor tonic of bruisend water. Wist je dat er in gember elementen zitten van citroen? Daarom gaan deze twee zo goed samen. Proef het in deze feestelijke Gimber cocktail! 

[tasty-recipe id=”20716″]

 

Citroen cocktail met Gimber lekker bij je kerst menu!

Vorige week heb ik een kerstmenu op de website gezet om iedereen te inspireren met lekkere en redelijk makkelijke recepten met een vleugje citroen. Voor de ideale smaakbalans. Deze citroen cocktail met Gimber past hier ook supergoed bij. 

Koken met Gimber 

Wil je nog meer inspiratie met Gimber? Maak dan eens zalm ceviche met gimber en citroen of Gember cake met citroen & rum karamel

Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?

# Samenwerking met Gimber