Laatst was ik samen met mijn vriend in Amsterdam bij een Caribisch restaurant eten. Als nagerecht aten we een soort sticky worteltaart met gember en een karamelsaus. Ik was zó verbaasd over over deze smaak combinatie dat ik direct de link met Gimber heb gemaakt. Alweer de tweede samenwerking met mijn favoriete gember drank! Zie hieronder Gember cake met citroen & rum karamel
Een pittig, fris en sticky taartje om je vingers bij af te likken! Gemaakt met veel passie en staat binnen een uur op tafel!
Zoals al eerder verteld werk ik samen met de non alcoholische gember drank met biologische citroen & gember. Je kan het voor van alles gebruiken! Onlangs heb ik het gebruikt om een watermeloen met avocado tartaar én zalm ceviche met passievrucht te maken. Gimber is een biologische en alternatieve drankje wat je perfect kan toevoegen aan een cocktail, hapje en drankje. Zelfs in baksels past het perfect! Het is ideaal voor iedereen die een grootse liefde voor gember heeft. De biologische gember en citroenen komen uit Peru, overigens zitten er ook kruiden & specerijen in. Als je een slokje van de pure Gimber neemt, sla je achterover van de hoeveelheid smaak. Veel mensen kopen het niet alleen omdat het fantastisch lekker is, maar ook omdat er veel gezondheidsvoordelen aan zitten. Gember wordt bijvoorbeeld veel gebruikt in de alternatieve geneeskunde.
5 reacties
De basterdsuiker voor de cake staat niet in de ingrediënten lijst dus de hoeveelheid is giswerk. Of gaat de 100 gram kristalsuiker in de cake en welke is dan om de caramel topping te maken?
Hoi Natasha,
Dankjewel! Het is gelijk aangepast. Hopelijk was het lekker?
meerdere keren al gemaakt. Leuk dat je kookt met Gimber, heel Caribisch ook met de rum