Laatst was ik samen met mijn vriend in Amsterdam bij een Caribisch restaurant eten. Als nagerecht aten we een soort sticky worteltaart met gember en een karamelsaus. Ik was zó verbaasd over over deze smaak combinatie dat ik direct de link met Gimber heb gemaakt. Alweer de tweede samenwerking met mijn favoriete gember drank! Zie hieronder Gember cake met citroen & rum karamel 

Gember cake met frisse citroen & rum karamel 'The Lemon Kitchen

Gember cake met citroen & rum karamel ‘The Lemon Kitchen

Gimber, wat is dat? 

Zoals al eerder verteld werk ik samen met de non alcoholische gember drank met biologische citroen & gember. Je kan het voor van alles gebruiken! Onlangs heb ik het gebruikt om een watermeloen met avocado tartaar én zalm ceviche met passievrucht te maken. Gimber is een biologische en alternatieve drankje wat je perfect kan toevoegen aan een cocktail, hapje en drankje. Zelfs in baksels past het perfect! Het is ideaal voor iedereen die een grootse liefde voor gember heeft. De biologische gember en citroenen komen uit Peru, overigens zitten er ook kruiden & specerijen in. Als je een slokje van de pure Gimber neemt, sla je achterover van de hoeveelheid smaak. Veel mensen kopen het niet alleen omdat het fantastisch lekker is, maar ook omdat er veel gezondheidsvoordelen aan zitten. Gember wordt bijvoorbeeld veel gebruikt in de alternatieve geneeskunde. 

[tasty-recipe id=”20164″]

Licht pittige Gember cake met citroen & rum karamel 'The Lemon Kitchen

Vind jij dit Gember cake met citroen & rum karamel recept nou ook zo lekker? Bekijk hier nog meer Zoete recepten

Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?