Kerst recepten met citroen

Kerst recepten met citroen

Omdat kerst toch een mooi moment is om samen met je familie te koken heb ik een menu samengesteld van mijn favoriete recepten. De citroen is een perfecte en onmisbare smaakmaker in de keuken. Omdat ik helemaal weg ben van de Italiaanse keuken, heeft dit kerstmenu zeker een Italiaans tintje! Want pasta is altijd een goed idee toch? Als je het stoofvlees in de ochtend al op zet, ruikt gegarandeerd de hele dag het huis hiernaar. Geloof me dit is heerlijk!  Zie hieronder 5x kerst recepten met citroen! Opzoek naar vegetarische kerst recepten? Klik hier!


Kerst menu met citroen

We willen allemaal met kerst zo lekker en mooi mogelijk eten, maar niet al te lang in de keuken staan. Daarom heb ik een kerst menu samengesteld waarbij je super lekker eet met verse ingrediënten en veel smaak, zonder heel erg lang in de keuken te staan. Wil je dit hele menu gaan maken? Mijn tip is dan, verdeel de taken. Misschien kan iemand anders wel thuis alvast met de crostini’s of cantuccini’s aan de gang gaan! Of begin met gefrituurde oesterzwammen en/of de allerlekkerste eiersalade vegetarisch én superlekker.

5x kerst recepten met citroen!

Maak jij ook deze Mooie Kerst recepten met citroen?

Dan zou ik het super leuk vinden als je mij op de hoogte houdt. Zou je onder dit artikel ‘Kerst recepten met citroen’ willen laten weten wat jullie ervan vonden?

 

Steentje bijdragen?

Kerst en de december maand draait toch ook een beetje om andere helpen. Zo heb ik onlangs vrijwilligers werk gedaan bij Resto vanHarte, het recept voor een betere buurt. Wil jij ook je steentje bijdragen? Klik dan hier!


Volgen jullie The Lemon Kitchen al op FacebookInstagram & Pinterest?

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte