Als je mijn laatste recept met zalm voorbij hebt zien komen, is je vast de mango salade opgevallen. Ik had te veel gemaakt en deze salade was de dag erna eigenlijk nóg lekkerder! Nu zat ik te denken wat kan je er nou nog meer mee maken!? Ik had nog zuurdesem brood in huis en romige geitenkaas en zo was mijn lunch binnen 5 minuten klaar!
Restjes waar ik mijn ontbijt, lunch of diner nog lekkerder mee kan maken en niks hoef weg te gooien. Daar word ik blij van! Boterham geitenkaas met frisse salade staat hieronder in een recept uitgelegd.
Bewaar jij wel eens restjes? Of gooi je het eigenlijk altijd weg? Ik ben gek op salades zoals deze, door het toevoegen van zuur kan je ze wat langer bewaren én worden ze eigenlijk nog lekkerder. Je kan het vergelijken met pickles. Salades met slasoorten serveer ik bijvoorbeeld ook vaak met een aparte dressing, als je dan nog salade over hebt kan je het zeker nog een extra dag bewaren. Heb je nog meer tips? Hoor ik het graag.
Het maken van je eigen gerechten is een dankbaar werkje. Het is zó veel lekkerder als het vers gemaakt wordt. Ben je op zoek naar nog meer recepten met citroen?
Kijk dan eens op deze pagina’s:
Â
Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?
9 reacties
Zo fijn dat je vegetarische recepten deelt!
Wat een heerlijk recept. Ik ga hem gauw uitproberen.
Het is dat ik niet van geitenkaas houdt, maar het ziet er wel heerlijk uit.
Heerlijk wat ziet dit er lekker uit. Prachtig gefotografeerd ook Jadis! Mijn man is dol op mango dus ik denk dat ik hem hier heel blij mee kan maken.
Water loopt in me mond als ik de blog lees ga het zeker een keer maken
Oh dit ziet er heel lekker uit. Ik eet wel geen brood, maar als salade is deze combinatie perfect. Ik probeer het zeker uit.
Het ziet er weer heerlijk uit. Dit lijkt me perfect voor een heerlijke lunch.
Wat een goed idee is dit weer, ik ben dol op geitenkaas maar eet het eigenlijk nooit op brood. Bedankt voor de tip.
Dit lijkt me inderdaad lekker fris hoor