Super simpel en super lekker recept! Ik ben gek op allerlei aardappel recepten en vind het dan ook vooral lekker als ze krokant zijn geworden. Zonder dat je ze hebt gefrituurd. Dit vraagt om iets meer geduld, maar dan heb je wat mij betreft een van de lekkerste aardappeltjes met schil.`Avocado past ongeveer overal goed bij, maar echt ook heel lekker bij deze aardappeltjes en citroen. Bekijk hieronder het aardappeltjes uit de oven met avocado dip recept. 

Avocado recepten met citroen

Op mijn Website heb ik al heel veel avocado recepten staan. Ik at het namelijk al toen ik klein was, mijn oma heeft het ooit bij de groenteboer gekocht toen ik nog maar een paar jaar oud was. En geloof het of niet, het was toen al een van mijn favoriete ingrediënten naast citroen. Bekijk bijvoorbeeld eens de avocado dip van mijn oma, lekker in je Mexicaanse fajita’s of wraps, maar ook lekker in een groene smoothie met citroen & kefir.

Roseval aardappeltjes uit de oven

Avocado is een van de lekkerste en gezondste ingrediënten om te eten. Maar wist je dat avocado net zoals vette vis, voeding voor je hersenen is? Daarnaast zijn de roseval aardappeltjes ook voedzaam!

aardappeltjes uit de oven, roseval met avocado dip 'The lemon kitchen

[tasty-recipe id=”20370″]

 

Wat eten wet vandaag? Avocado!

Ben jij net zoals ik helemaal weg van avocado? Maak dan eens gepofte aardappel met créme fraîche & avocado. 

Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?