Het koken met de Big Green Egg blijf ik fantastisch vinden! Gedurende het hele jaar! De smaak is en blijft onbetaalbaar. Ook in de herfst kan je nog steeds de Big Green Egg aansteken. Juist de warme gerechten die er vanaf komen zijn misschien wel nog lekkerder dan in de zomer. Ik ben deze keer met ziltige Zeeuwse aardappels aan de slag gegaan. Zie hieronder Gepofte aardappels van de EGG met crème fraîche & avocado. 

Gepofte aardappels van de EGG met crème fraîche & avocado

Gepofte aardappels van de EGG met crème fraîche & avocado

Vegetarische maaltijd van de Big Green Egg

Zoals jullie vast wel weten ben ik gek op vegetarisch koken, maar wist je dat dat ook makkelijk op de Big Green Egg of barbecue kan? Zie bijvoorbeeld dit recept, het heeft alles inzicht maar hierbij hoef je niet perse vis of vlees toe te voegen. Het heeft smaak, structuur en waarschijnlijk lik je, je vingers er bij af! Een perfect recept voor meatless monday.

Bereidingstijd: 30 minuten voor 4 personen

Gepofte aardappels van de Big Green EGG met crème fraîche & avocado

Gepofte aardappels van de Big Green EGG met crème fraîche & avocado

[tasty-recipe id=”20329″]

Gepofte aardappels van de EGG met crème fraîche & avocado

Meer Big Green Egg inspiratie? Maak dan eens zalm gemarineerd in Limoncello of Mais met citroenboter van de Big Green Egg! 

Gepofte aardappels van de EGG met crème fraîche & avocado

Gepofte aardappels van de EGG met crème fraîche & avocado

Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?

Dit is een samenwerking met Big Green Egg