Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
12 reacties
Die zwarte knofloopdip klinkt heerlijk. Ik vind spruitjes niet altijd even lekker dus ik ben benieuwd naar jouw variant.
Helaas geen spruitjes fan hier. al denk ik dat mijn moeder het heerlijk zou vinden
Spruitjesrecepten kan ik goed gebruiken. Ik kom zelf nooit verder dan spruitjesstamppot en gewoon gekookte spruitjes. Terwijl wij er juist zo dol op zijn.
Leuk recept, echter ik vermoed dat je bedoelt dat je de zwarte knoflook hebt gevonden. Niet uitgevonden als in dat je de bedenker/maker bent van de (gefermenteerde) zwarte knoflook 😏
BRR, vaak gehad maar kon het nooit waarderen. Maar toch blijf ik het vaak wel uitproberen
het zier er heerlijk uit zo als tijd xxx
Wat ziet dat er lekker uit zeg.
Als knoflook liefhebber verbaasd dat er ook zwarte knoflook teentjes zijn. Ik ga de volgende keer in de winkel hier wel even naar kijken. Wat een goeie! Spruitjes zijn ook heerlijk, dus dit is zeker een recept die wij zouden willen maken 😉
Hier zijn spruitjes zo een groente waar de jongens niet eens aan willen beginnen. dus ik wil he eigenlijk wel eens op deze manier gaan proberen, kijken hoe ze het vinden.
geroosterde spruitjes, zijn me bekend. Ik vind het iets, waar je zin in moet hebben..het is zo anders dan gewone spruitjes. Maar die zwarte knoflook dip !!! jammmie jammie. Reken maar dat we die gaan uitproberen
Mijn man kookt altijd spruitjes, en die zijn meestal te lang gekookt. Brrr. Jouw recept klinkt een stuk lekkerder!