Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
32 reacties
lekker voor een taart of vlees gerecht!
Ik eet sinds 2 jaar geen vlees en vis meer, maar zo’n lekker stukje zalm mis ik wel hoor. Nomnom!
Lijkt me ideaal zo’n DOT!! Fijn voor rosbief tot crème brulée! Ik denk dat ik er heel veel gebruik van zou maken.
Heerlijk! die ga ik onthouden voor mijn boodschappen volgende week..
Hmmmm dat wordt perfecte taartjes bakken??
Wat ideaal zo’n thermometer, die zou bij mij ook wel goed van pas komen!
Wat leuk! Ik zou zo’n thermometer gebruiken om dit recept te proberen, maar ook voor vleesgerecht en lekkere taarten!!
Mangosalade.. hmm klinkt heerlijk!
Mijn liefde voor zalm is heel erg groot. Dit recept ziet er dan ook heel erg goed uit haha 🙂
Mijn twee favoriete ingrediënten: mango en zalm! Ik ga je recept uitproberen.
Oh dit lijkt me erg lekker, ik ga dit recept even opslaan en hem binnenkort eens proberen.
Ziet er echt heerlijk uit. Ga binnen kort zeker eens maken
Ik ben gek op zalm! En mango, ook zoiets hemels! Dus dit recept ga ik opslaan en binnenkort proberen. Het valt ook prima binnen het Weightwatchers programma. Enne, ja, doe graag mee met de winaktie. Het perfecte zalmpje maken, kan niet wachten!
Wat handig! Lijkt me ook handig voor gebraad in de oven. Ik doe graag mee.
Mijn laatste meringuerol mislukte, vertrouw de temperatuurknop van mijn oven niet helemaal 🙂
Oh lekker en super makkelijk te maken. Wij hebben ook zo’n thermometer. Ga het binnenkort proberen. Dank je wel.
Wat een heerlijk recept en een leuke winactie! Ik zou de DOT graag willen gebruiken om vlees perfect te garen bijv op de bbq of een beef wellington in de oven. ?
Ik heb een goedkope kernthermometer maar die doet het meer niet dan wel. Dus dit is een prima vervanger voor mijn exemplaar. Daarom doe ik graag mee. Als je zeker wilt weten of je brood gaar is dan moet de meter op 93 a 95 graden staan. Hg er voordeel is dat je nietmeer voor verrassingen komt te staan. Een brood met ongaar kruim daar kun je niet mee en dat is toch zonde van al je noeste arbeid en kostbare ingrediënten.? Ik word daar altijd zo treurig van.
Wij eten regelmatig zalm, heerlijk! Ben erg benieuwd naar de winactie
dit zou ik zo willen maken, ik ben gek op zalm. en zeker zo handig met deze thermometer
Toevallig ben ik op zoek naar zo’n thermometer omdat ik voor de decembermaand lactosevrije chocola wil gaan maken voor mijn nichtjes en neefje die een lactose allergie hebben. Ik heb hem nu al nodig omdat ik nog moet gaan uittesten wat hier het beste recept voor is
Dit hoort bij de winactie
Oeh ik zou DOT wel willen gebruiken voor de perfect gebaarde biefstuk of rosbief. Zot daar altijd mee te klooien.
Het recept ziet er verrukkelijk uit. Jammieee!
Dit ziet er zo lekker uit! Wij eten altijd zalm met citroen van de bbq en dat is ook erg lekker! Ik ga dit recept zeker proberen!
Oooh dat ziet er echt super heerlijk uit, dit ga ik dus zeker eens proberen. Echt iets voor ons: beetje origineel in het feit dat het niet de verwachte ingrediënten zijn. ik heb eigenlijk een oventhermometer maar gebruik hem niet zo vaak.
Die 3 lepels Whiskey die doen het hoor. wat een heerlijk recept, ik heb die DOT wel eens op tv gezien, dat is super makkelijk.
Ik zou van alles met die thermometer gaan maken. Elke week een ander recept:)
Ik zou zo’n DOT graag willen gebruiken voor zalm en mijn oom zou het graag willen gebruiken voor zijn heerlijke kerstrecepten ?
Ik ben dol op zalm en het ziet er heerlijk uit.