Met deze zomerse vis met citroen, salsa en tomaten salade maak je iedereen blij! Het is niet alleen een feestje voor je smaakpapillen, maar ook erg gezond en vol van smaak met verschillende texturen!
Als salade en visliefhebber ben ik altijd opzoek naar de lekkerste en ook makkelijkste recepten. Deze vis met citroen kan je zowel in de oven als op de BBQ maken. Je gaart langzaam de vis in het citrussap én door de verhitting krijg je een hele lekkere smaak. textuur en geur. De olijfolie maak het gerecht naast de citroen helemaal af.
Een visje zonder citroen ziet er altijd eenzaam uit. Het een vraagt om het ander. Ze vormen samen met een goede olijfolie een gouden trio! Deze vis met citroen, salsa en tomaten salade is lekker als lunch, maar ook een perfect in de zomer als voor- en licht hoofdgerecht!
In dit gerecht is de olijfolie een verbindende factor. Ik gebruik sinds en tijden voor al mijn bereidingen de extra vergine olijfolie van oLivery. Deze koudgeperste olijven komen uit Puglia, een magisch stukje grond in Italië. Je proeft het frisse, romige en drassige terug en het is ideaal voor warme en koude bereidingen. Deze olijfolie vind je online in hun webshop, maar ook o.a. in de Bijenkorf. Dat zegt genoeg toch? Zie hieronder het hemelse vis met citroen salade recept.
Je zou bijna denken dat ik alleen nog maa vis eet. Ik zal je zeggen dat ik ook steeds meer vis, schaal – en schelpdieren ben gaan eten. Het is niet alleen ontzettend lekker, maar ook zo gezond en er valt oneindig mee te variëren.
De olijfolie van oLivery is niet alleen erg lekker, het is ook een duurzame keuze! Je krijgt de eerste keer een fles met schenktuutje erbij, daarna ontvang je de navulling per post.
Ben je opzoek naar nog meer vis inspiratie met de lekkerste olijfolie en citroen, zoals deze vis met citroen, salsa en tomaten salade? Maak dan bijvoorbeeld eens:
Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte