Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
18 reacties
Wat een mooie blog
Prachtige foto’s
En heerlijk recept
Weer iets geleerd
Na het zien van Seaspiracy heb ik toch een beetje moeite gekregen met het eten van vis. Nu weet ik wel dat je zo’n docu met een korreltje zout moet nemen, maar toch. Mijn voorkeur gaat wel meer naar zalm in plaats van tonijn. Dit lijkt mij een heerlijk fris gerecht!
ik moet eerlijk zeggen ken de term niet maar ik ben geen keuken prinses. ik ben type die heerlijk wil aanschuiven en kan genieten van de kunsten van ander
ziet er super goed uit, heb je prachtig op de foto gezet
Puur genieten. Wij gaan dit zeker een keer maken en van genieten met het gezin!
Wat een heerlijke smaken bij elkaar! Ik ben ook gek op passievrucht, dus wel deze zeker eens proberen!
ik was altijd gek op vis en at het elke dag en moet er nu niet meer aan denken maar als ik dat dit weer zie… misschien toch weer een keer maken
Tonijn is ideaal voor mensen zoals ik met een (extreem) tekort aan Vitamine D.
Dus fijn om originele recepten met ‘dat niet iets meer info’ tegen te komen.
Je merkt direct op dat je een passie hebt voor koken en er al met evenveel passie over kan schrijven !
Nou wat een leuke blog en een heerlijk recept! Heb er weer wat bij geleerd vandaag!
Dat ziet er lekker uit, zelf ben ik meer van de zalm, maar daar heb je ook recept van zag ik! Ga ik die eens lezen en proberen 😃😋
Toen ik nog dieren at, vond ik dit echt lekker om te eten ceviche!
Van het woord ceviche had ik tot vandaag, nog nooit van gehoord. Het recept ziet er erg lekker uit. Een aantal jaren geleden toen ik uiteten ging met mijn werk, had ik rauwe tonijn gegeten, die ik lekker vond.
Wist niet dat er ook een wereldtonijndag was 🙂 Leuk dat er ook wat extra inhoudelijke informatie bij staat. Het recept ziet er weer fantastisch uit!
ik vind tonijn enorm lekker, maar – eerlijk gezegd – ook enorm duur. Maar als ik dan toch bezig ben geld uit te geven, dan geef ik het liever goed uit: verantwoorde tonijn dus !
De bereidingstijd spreekt mij erg aan: 15 minuten! Dat is goed te doen.
Mooi om te lezen dat je hier bewust voor kiest; wij al jaren. Lekker recept trouwens!
Mmm, ziet er heerlijk uit!
Zodra ik ben bevallen staat dit recept op mijn to-eat lijst. Ik ben gek op tonijn en op passievrucht en dus heel benieuwd naar deze smaakcombinatie.