Deze fantastische Spaghetti al nero hebben we in Toscane op het vliegveld tijdens ons Parrano reisje gekocht. Wauw, zwarte spaghetti! Dit recept heeft alles wat een herfstige maaltijd nodig heeft. Maar toch valt het op dat in Italië de pasta altijd nóg lekkerder is! Dat komt vast door de romantische eetbeleving in dit land. Spaghetti al nero met kip en citroensaus is verfrissend lekker! Deze spaghetti soort koop je bij delicatessenwinkels, supermarkten of online.
Deze zwarte spaghetti is echt het zoeken waard. Wie is er niet gek op krokante kip én pasta? Deze kip is gepaneerd met naturel chips, dat zorgt voor een extra krokante bite! Gecombineerd met het zachte van de spaghetti al nero en het romige en frisse van de citroensaus en het zoete van de venkel.
Eet smakelijk!
Gek op pasta? Probeer dan eens Griekse risotto!
Het maken van je eigen gerechten is een dankbaar werkje. Het is zó veel lekkerder als het vers gemaakt wordt. Ben je op zoek naar nog meer recepten met citroen?
Kijk dan eens op deze pagina’s:
Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?
16 reacties
Ik houd niet van zwarte spaghetti maar het ziet er wel altijd erg cool uit. Het gerecht lijkt me erg lekker maar dan met gewone pasta erbij.
Die spaghetti al nero moet ik toch eens gaan proberen! Verder een lekker recept, al ben ik van plan koks room te gebruiken ipv soja. Ik hou dus echt niet van soja
Apart zeg, had die zwarte spaghetti nog niet eerder gezien. Jammer dat ik geen vis lust, maar is denk ik ook prima te maken met gewone spaghetti.
Ik ben dol op spaghetti. De samenstelling klinkt en ziet er in elk geval overheerlijk uit. Hoewel ik aan de zwarte pasta nog wel moet wennen, zou ik het best eens willen proberen.
Ben heel benieuwd naar de smaakt van die zwarte pasta. Op de foto ziet het gerecht er alvast heerlijk uit
De samenstelling klinkt overheerlijk, maar die zwarte spaghetti daar moet ik wel aan wennen. Gelukkig ben ik niet schuw om iets nieuws te proberen.
leuk hoe je de gerechten altijd zo tof kan dresseren! mij lukt dit niet 🙂
Dit ziet er weer heerlijk uit 🙂
citroensaus met venkel wat een ontzettend goed idee, klinkt heerlijk. pasta Nero staat al een tijdje op het lijstje om eens uit te proberen!
Ziet er heerlijk uit! Denk dat ik wet wat ik morgen ga eten 🙂
Hi Bregtje,
Wat leuk! Laat je ons weten wat je er van vond?
De foto heeft me overhaalt om dit recept ook eens te proberen. Ziet er heerlijk uit.
Ziet er overheerlijk uit! Ik ga het zeker ook eens zelf proberen te maken!
Ziet er erreug lekker uit zeg!
Al moet ik toch even wennen aan die zwarte spaghetti ?
Smaakt die net hetzelfde als de “gewone”?
Xx
Hoi! Deze spaghetti is gemaakt met inktvis inkt dus het heeft een hele lichte vissmaak 🙂 Je kan voor dit recept ook normale pasta gebruiken!