2022 is het jaar van de Tijger. In China staat een dit krachtige dier ook wel bekend als de koning van alle beesten. Het sterrenbeeld staat onder andere voor kracht, moed, ambitie en dapperheid. Lee Kum Kee heeft een groot assortiment (o.a. Albert Heijn) met hele fijne Chinese sauzen die je in alle 8 de Chinese type keukens terug ziet komen. Hieronder vertel ik meer over deze Chinese keukens. Mijn gerecht is typisch Sichuan met een vleugje Shandong.
33 reacties
Ik moet zeggen dat ik nieuwsgierig werd naar de ‘gelakte’ zalm. Heerlijk de vis in de marinade. Klinkt als een heerlijk gerecht, die staat zeker op mijn lijstje om binnenkort te gaan bereiden. Net als de monchoutaart die ik net tegen kwam ♡
Dit recept klinkt echt heerlijk. Vooral zalm is een favoriet hier.
Van alleen je foto krijg ik al trek joh! Ik heb zelf volgens mij nog nooit een gerecht gemaakt met paksoi erin verwerkt, maar dit recept spreekt mij wel enorm aan, dus ik sla hem even op!
Ohh wat lekker weer! Ik krijg altijd zo’n honger als ik naar je foto’s kijk😍
Die sauzen ga ik ook eens uitproberen.
Lijkt me leuk om deze in de keuken te hebben.
Aziatische eten vind ik vaak te pittig, maar noedels vind ik lekker.
Ziet er heerlijk uit! Ik ga je recept een keer uitproberen.
Ja, alles met een Asian touch en met noodles is hier thuis favoriet, dus dit is er eentje om te onthouden.
Ik vind zalm heerlijk. Dit recept sla ik even op voor later!
Ik kook zelf niet vaak Aziatisch omdat het niet per se mijn lievelingskeuken is, maar het wel favoriet bij mijn zoon. Daarom ben ik nu steeds nieuwe Aziatische recepten aan het uitproberen. Deze gaat ook zeker op de lijst!
Volgens mij heb ik al wel eens een oestersaus gehad van dat merk, maar ik ben niet echt merkvast. Ik probeer graag allerlei ingrediënten uit en dit recept lijkt me heerlijk!
Ik vind jouw blog en content zooo ontzettend mooi trouwens!!!!
Ziet er wel heel lekker uit.
Best wat ingrediënten die ik niet zo direct in mijn kast staan heb.
Dus dit gerecht is voor mij een ontdekkingsreis.
Ziet er verrukkelijk uit. Ideetje voor Valentijn 🙂
Oh die sausen lijken mij geweldig om te proberen!
Dit ziet er weer heerlijk en prachtig uit. Ik krijg er gelijk trek van!
Heerlijk zalm!
Groot compliment voor je foto’s. Ze zijn prachtig
Recept opgeslagen. Ik ga de sauzen zoeken hier in de buurt en het binnenkort zeker klaarmaken. Het ziet er zo lekker uit….
Het ziet er heerlijk uit! Helaas houden ze hier in huis niet van zalm. Ik zelf ben wel liefhebber.
Meteen geprobeerd en superlekker! Thanks Jadis!
Wij zijn gek op zalm, dus dit gerecht wil ik zeker wel een keer gaan proberen!
Ik leer steeds meer om ook zalm te eten. En dit gerecht lijkt me heerlijk!
Dit recept ziet erg lekker uit. Als ik hem zou maken, dan zou ik de vis er uit laten
Ik heb het receptje opgeslagen, eens een andere manier om zalm te maken
Oh pak soi! Wat lekker! Ik sla je recept even op voor later. En ik ga ff gluren bij Chinese Nieuw Jaar actie. Leuk!
Dat klinkt heerlijk! Ik ben dol op zalm en Oosters eten, dus dit ga ik zeker onthouden.
Noedels eten we wel eens maar ik heb ze nog nooit gegeten in combi met zalm
Dat ziet er heerlijk uit! Ik krijg gelijk trek ervan
Voor mij geen dieren op het menu, maar dit is ook heerlijk vega/vegan te maken.
Hoi Eva, Klopt ik maak dit gerecht ook regelmatig met de (Beyond burger) en dan lak ik de burger met de sauzen en bak ik ze even rondom bruin. Erg lekker!
Wat ziet dat er mooi en lekker uit. Ik wil zo wel die vork pakken en een hapje nemen.
Deze ga ik komende week op het menu zetten. We zijn allemaal gék op de Aziatische keuken en dit ziet er fantastisch lekker uit!
Wij hebben de rijstnoedels met gelakte zalm gegeten. Mmm……was echt heerlijk! De combinatie met de sauzen op de zalm is heerlijk. Kun je idd famili of vrienden mee verassen.