Tijdens deze koude dagen kan ik enorm zin hebben in een hartverwarmend pasta recept, zoals deze pasta met rage en cherrytomaatjes. Je kan ragu op verschillende manieren maken. Bijvoorbeeld met gehad, maar ook met rundvlees. Ik vind allebei manieren heerlijk, maar als je geen tijd hebt om 4 uur te wachten totdathet vlees mals en zacht is geworden vind ik (kalfs)gehakt een heerlijke optie! Deze saus heb ik opsmaak gebracht met biologisch kruidenzout van Herbamare. Een onmisbare smaakmaker in de keuken!
Pata met ragu
Om een lekkere ragu te maken heb je een paar basisingredienten nodig zoals tomaat, knoflook, laurierblaadjes, selderij, wortel en vlees. Vooral het vlees geeft zo’n waanzinnige smaak af aan de ragu. Als ik gehakt gebruik lies ik eigenlijk bijna altijd voor klasgehakt, het heeft een heerlijke smaak. Zet jij deze feestmaand ook dit pasta met ragu op tafel? Bekijk het eenvoudige recept hieronder.