Maak Citroen tartelettes met bakbox

Maak Citroen tartelettes met bakbox

Eind vorig jaar werd ik benaderd door Boter & Bloem. Dit is een bedrijf met allerlei bakboxen, waarbij alle ingrediënten al zijn afgewogen en je dus meteen aan de ‘bak’ kan gaan. Je hebt verschillende recepten waar je uit kan kiezen. Je besteld online en een paar dagen later wordt het (superleuk ingepakt) bij je thuis bezorgd. Zo kan je dus pas echt relax gaan bakken. Ik vind zelf het afwegen juist het minst leuk om te doen. Dus ideaal en een gat in de markt! Eind december had ik een superlekkere lemonbars bakbox ontvangen en kwamen we op het idee om een recept uit mijn kookboek in de bakbox te doen. Het zijn de citroen tartelletes geworden en die kan je dus vanaf nu online bestellen! 

  • Alle ingrediënten zitten in de box
  • Makkelijk stappenplan in elke box
  • Verse, pure en eerlijke ingrediënten

Boter & Bloem Bakbox

Een jong bedrijf dat gerund wordt door een paar enthousiaste dames, die allemaal gek zijn op bakken. De een is meer van de simpele recepten en de ander een echte pro! Persoonlijk vind ik het een superleuk concept en hebben ze hiermee echt een mooie kans om thuisbakkers te bereiken. 

Citroen tartelettes met bakbox

Deze citroen tartelletes komen dus uit mijn The Lemon Kitchen kookboek en het is naast de limoncelllo en zalm ceviche het meest verschenen in de media afgelopen jaar. Mede door alle media aandacht zitten we nu al op een 4e druk!  

Tools die ik gebruik

handrasp-illustratie
TOOL
Handrasp
Handpers type 2 illustratie
TOOL
Citruspers
zesteur illustratie the lemon kitchen
TOOL
Zesteur
maak citroen tartelettes met bakbox

Citroen bak recepten

Het leuke is dat Boter & Bloem alle recepten zo goed stap voor stap heeft uitgewerkt, dat letterlijk iedereen kan bakken. Daarnaast gebruiken ze ook in meerdere recepten biologische citroen. Naast de onweerstaanbare lemonbars hebben ze bijvoorbeeld ook een hele lekkere boterkoeken die je kan bestellen.

Met Boter & Bloem luKKEN je receptEN altijd

Iedereen kan bakken. Boter & Bloem recepten zijn opgedeeld in maximaal 6 overzichtelijke stappen. De ingrediënten in de box zijn duidelijk gelabeld, zodat je precies weet wat je nodig hebt in elke stap. Alle ingrediënten staan op volgorde in het stappenplan. Je hebt dus geen weegschaal of maatbeker nodig!

 

#samenwerking met Boter & Bloem 

Citroen tartelettes met amandelmeel The Lemon Kitchen
Bestel de Citroen tartelettes bakbox!

5 reacties

  1. Ik heb ook een bestelling gedaan. Ik heb je boek maar alleen het ontvangen van zo’n mooie box is al een feestje. Daar trakteer ik mezelf maar eens op.
    Zondag aan de slag met de tartelletes en ook de lemonbars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek