Als je mij ergens blij mee kan maken is het wel een kaasplank. Lekker met allerlei soorten kazen variërend van burrata, geitenkaas, blauwe kaas, pittige brie tot een lepelkaasje. Deze ultieme feest kaasplank vraagt en snakt naar een zoete tegenhanger, daar gebruik ik de waanzinnig lekkere Ernesto Portstropen voor. De diepe smaken van deze rode en witte port zijn onweerstaanbaar lekker erbij. Ze hebben tegenwoordig ook hele schattige en handige kleine flesjes in het assortiment. Inmiddels hebben deze portstropen al meer dan 800 verkooppunten. Zie hieronder mijn kaasplank met portstropen.Â
Om een lekkere kaasplank te maken zijn een paar onderdelen belangrijk.
Leuk om te weten is dat de portstropen van Ernesto met veel aandacht en liefde gemaakt zijn. Het is een geheim recept wat je echt eens moet proeven. Het is lekker met hartige en zoete gerechten voor elk seizoen.Â
Â
Speciaal voor deze feestmaand heb ik een paar recepten gemaakt met deze goddelijke portstropen. Â
Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte