Ik vind de Indiase keuken super lekker, het heeft altijd iets romigs, intens en wat krokants. De vegetarische kokos curry met gebakken paneer vind ik zelf het lekkerst. Laatst had ik in Amsterdam Indiase kokos curry besteld en dit vonden mijn vriend en ik zó lekker, dat ik er thuis mee aan de slag ben gegaan. Zie hieronder het Indiase kokos curry met gebakken paneer & citroen recept. Super lekker, gezond & simpel!
De Indiase keuken is veelzijdig en bestaat vooral uit vegetarische gerechten. Deze Indiase kokos curry is erg makkelijk om te maken en mild van smaak waardoor je het ook prima voor het hele gezin op tafel kan toveren. Als je graag meer groenten wilt eten voeg er dan bijvoorbeeld zoete aardappel of boontjes bij.
Ben je ook weg van deze curry? Maak dan eens Indiase paneer met tomaat en mango.
Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?
Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte
3 reacties
Ik heb dit recept vandaag nagemaakt maar vond hem erg droog. Nog extra water en kokosmelk bijgevoegd maar de kokosrasp overheerste enorm. Moet er misschien nog iets worden toegevoegd alvorens de saus (welke bij mij in eerste instantie geen saus was) te laten pruttelen?
Hoi Brigitte, Dankjewel voor je feedback. Je hebt helemaal gelijk er staat een 0 te veel achter de geraspte kokos. Begrijpelijk dat dit te veel is. Hopelijk was het alsnog lekker.
Wij zijn hier thuis ook weg van de Indiase keuken, maar niet te vaak hoor