Indiase keuken, wat is dat toch smaakvol en prachtig qua kleur! Afgelopen december was ik met mijn vriend in Londen en daar kon je ook overal Indiaas eten, zo lekker! Toen ik de uitnodiging van Anne kreeg om deel te nemen aan een Indiase (vegetarische) kookworkshop, was ik gelijk enthousiast. We hebben tijdens deze workshop verschillende gerechten gemaakt en dit recept: Indiase Paneer met tomaat en mango is hierop geïnspireerd!
een ‘kaas’, wat ook het Indiase woord is voor kaas! Het is een vrij simpel product wat gemaakt is van koemelk en dus niet smelt als je hem bakt/verwarmd. De smaak zelf vind ik vrij neutraal, maar qua bite (zeker als je hem even bakt) is erg lekker!
Serveertip: lekker met wat kokosrijst, papadum of naanbrood!
Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest? Wil je nou nog meer Indiaas koken? Maak dan Tomaten curry met kippendij en mango.
6 reacties
Zo ontzettend lekker! Een van favoriete recepten. Alleen kan ik paneer opeens nergens meer krijgen, kan het ook met halloumi?
Hi Mari-ann,
Ik heb ook geen idee waarom dat is, paneer is heel licht van smaak en halloump erg zout. Dus dat zou ik dan niet aanraden, eerder voor tofu krokant te bakken 🙂
Hi Mari-ann,
Ik heb ook geen idee waarom dat is, paneer is heel licht van smaak en halloumi erg zout. Dus dat zou ik dan niet aanrader, eerder voor tofu krokant te bakken 🙂
Heerlijk recept! Zeker een aanrader. Wij hebben het gegeten met naanbrood.
Leuk die mango toevoeging!